Sari la conținut

jante Dacia Duster Unique chrome & black

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mara vei avea roata impinsa inafara prea mult. Eu mi-am pus jenti cu ET +30 si 7J. Dusterul are ET de +50 si 6.5J. Eu acum sunt chiar la limita. Anvelopele nu ies de sub curbura aripii, dar la nivel c

Posted Images

da...dar in mod normal esti in afara legii(pe drumul public) daca cauciucurile ies de sub aripi, ca sa nu mai vorbim ca daca ploua nu mai poate circula nimeni in spatele tau....trebuie montate aparatori suplimentare

Crezi ca pune cineva aceasta problema de "in afara legii (pe drumul public) daca cauciucurrile ies de sub aripi". Atunci cand vrei sa-ti dotezi masina cu anvelope speciale nu ai in vedere aceasta problema. Oricum, esential este ca nu este foarte indicat sa rulezi pe asfalt (drumul public) cu anvelope de off caci se uzeaza mult mai repede. Deci, pe drumul public vei rula cu anvelopele stock si... la destinatie de incalti pe cele speciale.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

Intreb si eu poate ma dumiresc: ce fac in plus jantele astea sau oricare altele fata de cele de fabrica in afara de a costa un purcoi de bani?

Arata mai bine si in plus pun in valoare masina. Eu votez pentru crom.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...