Sari la conținut

De unde alimentati cu carburant Dusterul vostru?

Alimentare cu combustibil Dacia Duster  

286 membri au votat

1. 1. Specificatia de la ce companie alimentati

• Petrom
      82
    • Mol
      68
    • Lukoil
      26
    • Rompetrol
      58
    • Agip
      1
    • OMV
      47
    • Alte companii
      4

Postări Recomandate

Eu am mai pus si de la Gazprom de pe centura (dupa bariera de la Domnesti).

Motorina e de la Rompetrol, dar sortimentul lor premium nu are cifra cetanica 55, are tot 51 dar are cantitate mai mare de aditivi. (Deci, o vrajeala)

Diferenta intre cea premium si cea standard este de fix o galeata de aditiv la o cisterna. (Asta mi-a spus cineva care lucreaza la OMV Group, si care m-a sfatuit ca nu are rost sa dau banii niciodata pe cea premium de la OMV/Petrom.)

In alta ordine de idei, la MOL, este sortimentul EVO care din ce am inteles, nu e rafinata pe la noi, pe aia o importa din Ungaria parca. Intr-adevar, masinuta se misca bine cand ii pun MOL EVO.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Actualizare consum real GPL, in zona Brasov: - locul 1 : MOL -(~8l/100km, ~50%AC, ~70% urban (7,9l/100km sau 8,12l/100km)) ; - locul 2 : Lukoil sau Rompetrol (inclusiv parteneri) (~9l/100km,

Petrom 95 si Socar 95 puneam inainte. Apoi, cand puneam OMV 100 si Rompetrol 100, simteam diferenta mai ales in accelerare, dar si benzina se "topea" mai repede. De ceva vreme merg numai cu Petrom 99

Petrom motorina standard., de cand am luat-o de juma de an, si nu tuseste deloc. Am o statie langa bloc, in cortoceni, si mi-e foarte comod, nu ca as fi fan. Am pus de vreo doua ori d-aia mai smechera

Posted Images

Eu alimentez de la Mol din trei motive:

1. motorina ok, alimentez in 90% din cazuri cu Evo

2. acumulez puncte pe card si le pot schimba cu diverse produse (ultima data am luat un multifunctional de la BG foarte misto)

3. platesc cu cardul ING iar 3% din suma se intoarce in cont

Link spre post

Eu alimentez de la Mol din trei motive:

1. motorina ok, alimentez in 90% din cazuri cu Evo

2. acumulez puncte pe card si le pot schimba cu diverse produse (ultima data am luat un multifunctional de la BG foarte misto)

3. platesc cu cardul ING iar 3% din suma se intoarce in cont

Corect! Si la BCR imi da bonusul ala, si mi-am si luat si niste casti Sony foarte misto de la ei pe cardul ala! :)

Link spre post

Benzina aproape exclusiv de la Lukoil, de 95 sau daca prind weekenduri cu promotii, de 98. Pretul cel mai mic ever, plus discount, plus puncte care le transformi in carburant. La Megane gaz si benzina exclusiv de la Lukoil, din aceleasi motive. Are aproape 150 mii km si cred ca de peste 100 mii doar din greseala am bagat benzina din alte parti (gaz doar de la Lukoil). La un plin de gaz (intre 80-100 lei) primesc inapoi contravaloarea a 2 litri, adica macar de un drum de naveta de 15-20 km.

Masinile merg decent, la ce pretentii am de la ele... parca Dusterul de-aia de 98 consuma mai multa (poate ii dau eu in gura mai tare?).

Alimentez doar de la statii cunoscute, cu rulaj mare. Am auzit de la multi ca le-au mai "stranutat" masinile cu carburant de la Lukoil, insa se pare ca 1.6 K4M e destul de versatil si s-a invatat cu ce baga ei acolo.

Editat de Killer82
Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...