Sari la conținut

Postări Recomandate

Ce ma enerveaza pe mine, in legatura cu spalarea si samponarea dusterului, este ca cei de la spalatorie se grabesc sa taxeze spalarea dusterului ca pe a unui jeep. Adica se aplica criteriul arbitrar al micii ciupeli, o manifestare cocalaro-manelistica tipic romaneasca.

Am intrebat care sunt criteriile dupa care masina mea este clasificata ca fiind o astfel de namila dar nu au raspuns cica asta e si gata. Asa fiind, cu toate ca dusterul nu e mai mare decat o berlina de clasa mijlocie, pretul este cu 50%mai mare.

Chiar daca ar fi sa nu ne gandim la banii dati in plus (nu asta e marea durere) ci la aspecte de principiu, ramane gustul amar al atmosferei de "tiganeala" care ne sufoca intreaga viata: l-ai prins, l-ai ars. Sau cum se spunea pe vremuri: "Arde-l pe taran cu cota/ Da-i pamant si ia-i recolta."

Cu asa oameni si asa apucaturi vom ramane ce am fost si poate mai rau decat atat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 68
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mde, la cat efort depuneti pentru luciul masinilor voastre, probabil ca nu ne vom intalni prea curand pe drumuri de offroad. 

Mă tentează o folie negru-carbon…de perlat lucios m-am cam săturat…spălare cel puţin săptămânală, consum măricel de şampon auto cu ceară carnauba… Protecţiile de aripi nu ştiu dacă au efect sau nu, î

Posted Images

Ce ma enerveaza pe mine, in legatura cu spalarea si samponarea dusterului, este ca cei de la spalatorie se grabesc sa taxeze spalarea dusterului ca pe a unui jeep. Adica se aplica criteriul arbitrar al micii ciupeli, o manifestare cocalaro-manelistica tipic romaneasca.

Am intrebat care sunt criteriile dupa care masina mea este clasificata ca fiind o astfel de namila dar nu au raspuns cica asta e si gata. Asa fiind, cu toate ca dusterul nu e mai mare decat o berlina de clasa mijlocie, pretul este cu 50%mai mare.

Chiar daca ar fi sa nu ne gandim la banii dati in plus (nu asta e marea durere) ci la aspecte de principiu, ramane gustul amar al atmosferei de "tiganeala" care ne sufoca intreaga viata: l-ai prins, l-ai ars. Sau cum se spunea pe vremuri: "Arde-l pe taran cu cota/ Da-i pamant si ia-i recolta."

Cu asa oameni si asa apucaturi vom ramane ce am fost si poate mai rau decat atat.

unde o spal eu costa interior exterior 20 ron....nu o taxeaza ca ''jeep''

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...