Sari la conținut

Ce fel de tractiune preferati pe Duster? 4x4 sau 4x2?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu prefer 4x4. Este o opțiune personală, nu un adevăr universal valabil pentru oricine, în orice situație. Nu cred că voi mai cumpăra vreodată o mașină fără sistem de tracțiune integrală. Este mai mul

4x4 bineinteles..nu vad rostul sa iti iei o masina de acest gen si cu o garda la sol asa inalta fara tractiune integrala...

in permanenta auto 4x4. Are 105 mii km in acelasi stil (si la precedentul Duster tot la fel am mers 120 mii km) si doar o cruce cardanica (cu gresor) din cele 2, schimbata la actuala, ca am tras de

Posted Images

Ai dat copy / paste de undeva?

Si ca sa dau si eu un reply, cu un 4x4 mergi 20 de m, dar cu 4x2 nu iesi nici din parcare, asta e diferenta :-) si nu e vb numai de duster, e vb de orice 4x4, faza cu ramasul suspendat nu inseamna ca 4x4 = 4x2, my opinion ...

Este postul meu pe care l-am scris pe pagina Dacia de pe Facebook. L-am trecut si aici, cei drept cu functia copy-paste.

Din punctul meu de vedere este mult mai bine sa nu pot sa ies din parcare decat sa ies si sa raman blocat. Evident cel mai bine este sa pot sa ajung la destinatie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dar asta e parerea mea , dupa ce am stat mai bine de 7 ani intre toate modelele LR/RR/Mitsu/MB si altele

Dac-ai stat 7 ani printre LR... ar trebui sa stii ca Freelander-ul nu are blocanti. Are o caroserie autoportanta, suspensie independenta si patru roţi motrice. Are 4x4 permanent cu vasco-cuplaj central între diferentialul fata si cel spate

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...