Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

Ramane un triunghi nesters pe la mijlocul parbrizului, in partea de sus, datorita traseului diferit acoperit de stergatoare in lungime, ca sa zic asa :)

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

la mine pe langa triungiul des discutat , pe partea dreapta imi lasa si un cerc pe mijloc. Nu statea bine mulat pe parbriz si o portiune nu stergea deloc. Le-am schimbat la momentul respectiv cat am putut de repede

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

Ma jur pe rosu ca sunt defect. In aprox 5000km nu am reusit sa detectez triunghiul ala si/sau ce face el...

Sa ma duc sa masor stergatoarele?

Probabil ca si la Dusterul tau (fiind destul de nou), ca si la al meu, sunt alte brate si cu alte dimensiuni de stergatoare decat la modelele mai vechi, si deci nu exista acel triunghi.

Link spre post

Sapt asta mi-am schimbat si eu stergatoare originale cu unele aero green kontakt 25 lei unul. Am pus 53 stanga si 50 dreapta, binenteles ca trungiul inca exista dar macar sterg bine. Am ales varianta asta dupa ce la masina anterioara am avut unele bosch comandate special la 200 de lei perechea si pe care au incercat sa le fure. Neputand sa le scoata le-au rasucit cum au tras de ele, si binenteles ca nu au mai putut fi folosite. Care ar fi dimensiunile optime sa sterga si bine (tot) parbrizul si sa dispara "triunghiul"?

Link spre post

Probabil ca si la Dusterul tau (fiind destul de nou), ca si la al meu, sunt alte brate si cu alte dimensiuni de stergatoare decat la modelele mai vechi, si deci nu exista acel triunghi.

Mersi frumos. Deci...

N-am triunghi. Am cele 2 lame diferite ca lungime, aia de la sofer lejer mai lunga.

Distanta intre lamele parcate e cam de 4 cm. Nu l-am masurat (de lene), dar o sa le si masor.

Ce am observat eu ochiometric este ca ala mai scurt ar putea fi pus cu 3-4cm mai lung fara sa atinga de celalalt. Asa era si la tine? Celelalte dinainte cum erau? Aveau lamele de aceasi lungime?

Link spre post

Stergatoarele din fabrica erau 60+45cm. Eu am pus 60+48cm, si am vazut ca as fi putut pune pe dreapta undeva la maxim 50cm, ca daca e mai lung atinge in partea dreapta a parbrizului bucata aceea de plastic de la baza...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...