Sari la conținut

OTS- probleme arhitectura conducta frana

Postări Recomandate

Si eu am fost chemat.Aveti idee cat dureaza in mod normal treaba asta?

depinde de cum se misca mecanicul si daca au tot ce trebuie.

In principiu, nu mai mult de 2 ore!

PS: ATENTIE MARE LA LICHIDUL DE FRANA PENTRU CEI CARE AU ESP!!!!!!!

Trebuie sa lamurim acest lucru ca vad ca insisti.M-am interesat(la sursa) si lichidul de frana DOT4 are aceeasi specificatie pt auto cu/fara sistem pastrare traiectorie(ESP). Daca existau diferente atunci Dacia facea specificatiile necesare in cadrul OTS-ului ( pe dispozitive/materiale/consumabile...)

Pentru a-ti mai scurta insistenta pentru subiectul cu lichidul de frana, aseara am sunat la Vocea Clientului si mi-a fost facuta legatura cu un mecanic care nu mi-a confirmat ca exista in instructiunea pentru OTS-ul respectiv subliniat acest lucru dar, este specificat in fisa masinilor care au si ESP ca trebue utilizat acel tip de lichid de frana.

Astazi am sa transmit si mail la Vocea Clientului pentru a avea si confirmarea scrisa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Am sunat azi la service sa intreb ce se mai aude de comanda deschisa de mine pentru OTS si mi-au zis ca asteapta de la Dacia nu stiu ce accept pentru nu stiu ce alta solutie tehnica, accept ce va sosi probabil saptamana viitoare. Sa fie oare intr-adevar vorba de vreo alta rezolvare a problemei sau vreo intarziere din partea celor de la service?

Link spre post

Deceneu!Te duc baietii cu presul...Eu am stat in service cam 2,5 ore timp in care s-a aplicat OTS-ul conducte frana ,OTS-ul cu scb sonda litrometrica si tablou bord si-am si repozat cablajul senzori ABS dar roti spate cum se vede si din foto din mesajele mele anterioare ( se observa un tambur in foto nu discuri frana). Si cu cablul de senzori ABS roti fata este o poveste, dar acolo inca nu am intervenit... :)

Link spre post
Deceneu!Te duc baietii cu presul...Eu am stat in service cam 2,5 ore timp in care s-a aplicat OTS-ul conducte frana ,OTS-ul cu scb sonda litrometrica si tablou bord si-am si repozat cablajul senzori ABS dar roti spate cum se vede si din foto din mesajele mele anterioare ( se observa un tambur in foto nu discuri frana). Si cu cablul de senzori ABS roti fata este o poveste, dar acolo inca nu am intervenit... :)

Subscriu si eu la cele spuse de melcu'. Masina mea nu a stat mai mult de 1,5 ore pentru schimbarea conductelor. Dar asa mi-au spus si mie cand am lansat comanda pt OTS... ca dureaza vre-o 3-4 ore.

Link spre post

Azi am fost anunţat şi eu despre OTS-ul în cauză de către cei de la service NALBA din Galaţi. M-au programat pentru săptămâna viitoare pentru că acum n-au piesele. Galaţiul este cam izolat în nămeţi de vreo săptămână şi înţeleg că mai durează ...

O ştiaţi pe asta? Dear Chuck Norris, please close the door of your refrigerator. Sincerely, the whole Europe. ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...