Sari la conținut

OTS- probleme arhitectura conducta frana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

astazi am primit si eu scrisoarea de la dacia. maina voi merge sa rezolv problema. curios sa vad rezultatele. pina acum, in garantie, am mai schimbat tabloul de bord, pompa de benzina si curea distributie. cu rezultate multumitoare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astazi am trecut pe la Autocobalcescu sa verific acest OTS si din verificarea seriei de sasiu se pare ca nu figurez cu aceasta problema.

Din cate mi-au spus nu sunt chemate toate masinile, asa ca cei care nu au primit instiintarea mai bine sunati la dealer si verificativa seria de sasiu ca sa stati linistiti.

Mentionez ca am cumparat masina in iulie 2011.

Toate cele bune,

Masiu.

Link spre post

Ne-au dat la ziar cu vaccinarea:

Dacia va rechema în service 3.818 unităţi Duster vândute pe piaţa din România. Mecanicii vor verifica sistemul de frânare spate al SUV-ului şi vor repara eventualele defecte.

Dacia a anunţat o acţiune voluntară de rechemare în service pentru 3.818 unităţi Duster vândute pe piaţa din România. SUV-ul din Mioveni va fi verificat la nivelul suporţilor de susţinere ai conductei flexibile de frână spate şi la nivelul conductei rigide de frână. În caz de nevoie, componentele vizate vor fi înlocuite gratuit, iar operaţiunea de înlocuire durează până la trei ore.

"În cazul acumulării de zăpadă pe suportul de susţinere a flexibilului de frână spate există posibilitatea redusă a ruperii prin oboseală a uneia dintre conductele rigide de frână în zona de fixare pe cilindrul de frână. Circuitul de frânare este compus din două circuite interne separate în ”X” (roata stângă faţă + roata dreapta spate şi roata dreapta faţă + roata stângă spate). În caz de defectare a unuia dintre circuitele de frânare, celălalt va continua să funcţioneze, asigurând frânarea roţilor opuse şi nu va afecta controlul traiectoriei vehiculului.", au declarat oficialii mărcii Dacia în privinţa acestui eveniment.

Duster este cel de-al doilea cel mai bine vândut model Dacia pe piaţa din România. În 2011, constructorul a livrat 7.252 de unităţi pe piaţa internă. Tot în 2011, Duster a fost cel mai bine vândut SUV pe pieţele din Spania şi Franţa. Doar pe piaţa din Franţa, Dacia a vândut 47.845 de unităţi Duster în 2011. Duster a primit mai multe distincţii internaţionale, printre care "Maşina 4x4 a anului 2011" în Franţa, Maşina Autobest 2010, Maşina Anului în România şi Trofeul Argus în Franţa.

Sursa.

Link spre post
Astazi am trecut pe la Autocobalcescu sa verific acest OTS si din verificarea seriei de sasiu se pare ca nu figurez cu aceasta problema.

Din cate mi-au spus nu sunt chemate toate masinile, asa ca cei care nu au primit instiintarea mai bine sunati la dealer si verificativa seria de sasiu ca sa stati linistiti.

Mentionez ca am cumparat masina in iulie 2011.

Toate cele bune,

Masiu.

Asa cum s-a spus si la lansarea acestui topic este vorba in special de zona de fabricatie 2010...

Link spre post

S-a reluat OTS-ul dar de data asta cu conducte originale livrate la US-uri nu confectionate la service.Deci cei care au efectuat deja acest lucru, si pentru ca le-a placut ;) este posibil sa mai doreasca o data. :P Deci la service cu voi :) si poate pozati si cablurile ABS asa cum am povestit pe aici prin topic. ;) La treaba ca se apropie intalnirea de vara si va prinde nepregatiti. :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...