Sari la conținut

OTS- probleme arhitectura conducta frana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Ai vrut sa spui ''numai cu talonul?''De obicei se merge si cu cartea de service si garantie.

Eu trebuie sa merg maine(la a treia chemare pentru chestia asta-sper sa fie cu noroc :) )

Se cere doar cartea de evidenta revizii " carnet de intretinere" pt a putea face dovada la Dacia de catre US ca sunteti cu reviziile la zi. :-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am fost astazi la Meridian Sud, cu programare facuta cu 2 zile inainte, cu deschidere de comanda, etc

ajung dimineata, la ora 7:00 la receptie, taca-paca, o cafea si vine seful de service!

"nu avem toate piesele ptr a putea efectua aceasta lucrare, reveniti cu un telefon peste 1 saptamana"

precizez, cand mi-am facut programarea, am intrebat daca au toate piesele pe stoc, fix sa nu ma lovesc de problema asta.

explicatia la lipsul pieselor a fost: "de cand ati facut programarea, au mai trecut 3 dustere cu aceasi problema, si d-asta nu mai avem" ce aiuriti

acum sa treaca pastele, si sa vedem!

Link spre post
  • 2 weeks later...

Azi am fost anunţat şi eu despre OTS-ul în cauză de către cei de la service NALBA din Galaţi. M-au programat pentru săptămâna viitoare pentru că acum n-au piesele. Galaţiul este cam izolat în nămeţi de vreo săptămână şi înţeleg că mai durează ...

O ştiaţi pe asta? Dear Chuck Norris, please close the door of your refrigerator. Sincerely, the whole Europe. ;)

NALBA Galati???? Si-au recapatat licenta? Reparatia ai realizat-o la ei? Si eu am primit instiintarea si nu m-am hotarat la ce service sa merg.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...