Sari la conținut

Folie geamuri spate

Postări Recomandate

Așa cum scrie in titlu a venit momentul sa pun folie pe geamurile spate. 

Am decis sa colaborez cu o companie din București. 

Am sunat la numărul lor de telefon, m-am programat.

Aici o domnișoara foarte drăguță a prezentat folia pe care o are la vanzare. 

Standard, Confort și Premium. 

Deși de la bun început am plecat de la ideea pe Confort, am ales Premium. 

Folia este LLumar AT cu 5 stele si 12 ani garanție, protecție UV, efractie. 

Societatea este cotata Numărul 1 in România la vânzări și montaj. 

Iată câteva fotografii din tipul procedurii de infoliere și cum a iesit. 

2 Băieți lucrează la infoliere pentru a reduce timpul de lucru. 

1 si 1/2 montajul. 

1 pe o parte, 1 pe cealaltă parte. 

Echipa este foarte tânără ( 2 băieți și o fată). 

Se lucrează îngrijit in atelier și cu grijă. 

Costul lucrării a fost de 750 de lei pentru folia de pe spate, custode si Lunetă si montaj. 

IMG_20200829_122318.jpg

IMG_20200829_122154.jpg

IMG_20200829_131240.jpg

IMG_20200829_131227.jpg

IMG_20200829_131221.jpg

IMG_20200829_125928.jpg

IMG_20200829_124753.jpg

IMG_20200829_124747.jpg

IMG_20200829_122928.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aceiasi folie pe mine m-a costat 350 lei pe toate geamurile, inafara de parbriz. Daca iti demonta fetele de usi si geamurile pt a lucra mai profi intelegeam, dar si asa e mult. Este o mare vrajeala cu 12 ani, dupa 5 ani o sa vezi ca incepe sa se decoloreze de la soare, o spun din proprie experienta. Drumuri bune!

• Like 2
  • Haha 1
Link spre post

Normal ar trebui sa ajute garantia, dar asta pana cand iti zice ca daca iti da folia de pe luneta jos ca sa o inlocuiasca, nu raspunde de intreruperea degivrarii. Iar eu cand am auzit asta, am dublat-o si pana la urma am fost mai multumit asa. :D

Link spre post

Folie Llumar, gama medie, transparență 5% pe spate, 70% pe față, montata acum 5 ani, garanție parcă 10 ani a costat 350 lei ( luneta și geamurile spate ), geamurile față fiind gratis. Montajul s-a făcut cu demontarea fetelor de uși. Nici după 5 ani nu s-au decolorat și nici nu dau semne. Și chiar dacă ar da semne, există garanție.

Când o să treceți peste complexul asta legat de garanții ? Aveți niște drepturi garantate prin lege. Nu știți să îl exercitați, nu mai generalizați cu ideile de genul "nu se rezolva nimic, e degeaba" samd.

Până acum, am rezolvat absolut orice problemă ce ținea de garanție când a fost cazul, indiferent de produs. Unele au mers ca la carte, altele cu amenințări, altele cu ANPC dar în final, au făcut ceea ce trebuie. Depinde de noi să nu mai renunțăm la niște drepturi și încet, schimbarea va fi prezentă la toți, nu doar la cei "mai vocali".

Link spre post

Am pus si eu folie Llumar (LATI CTX PREMIUM) cu transparenta 18% pe spate la acelasi pret. Gama super premium cu garantie 99 ani mi s-a parut exgaerat de scumpa (plus ca nu o sa traiesc eu atit de mult).

Fiind pusa intre 2 drumuri lungi am putut cere feedback de la pasagerul care sta in spate: veridictul a fost ca +80% la conditiile de calatorie B-)

Editat de Ds19
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...