Sari la conținut

Hărți MediaNav 1.0.13.3

Postări Recomandate

Pe masina am doua harti, Romania si Bulgaria, in Moldova cand merg imi pica semnalul la telefon si nu se merita roaming in Moldova, eu vroiam offline sa functioneze pe sateliti. Deci as fi dorit doar harta Moldovei dar se pare ca nu se poate, vine doar la pachet si costa 100 euro. Sansele mele sunt minime.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna ziua baieti. Cum Deviza acestui forum este: RESPECTA, AJUTA, INDRUMA SI ASCULTA, eu va multumesc tuturor pentru sfaturi, am tinut cont de ele si am reusit. MediaNav cu versiunea 1.0.13.1, 1.0.13.

Revin cu ce am promis. Daca admin considera ca este bine pentru ajutorul colegilor atunci totul este bine venit. Am descris pasii exact cum am procedat eu. Aveti un fisier in arhiva cu detalii. T

Exista experimentati pe forum dar posibil sa dai aceiasi bani..Tu vrei ieftin si bun sau gratuit.NU se poate!

Posted Images

variata 2 - conectat telefonul ( cu android de ex) la unitate si folosit android auto/mirror.

pe tel ruleaza ce navigatie vrei ( igo, maps, garmin, route 66, tomtom etc ) si o ai pe ecranul masinii

Link spre post

Salut. Va mulțumesc. Nu doresc sa fac mirror de pe telefon, sunt patit de multe ori, cand te apropii de o intersectie, un giratoriu, atunci zici ca e facut, te suna cineva si ti-a stricat treaba. Daca nu pot sa instalez harta Moldovei, eu am inteles. Oricum e prea scump sa dai 100 Euro si sa folosesti o harta, la asa preturi ar fi trebuit sa faca pachete mai mici de harti. Niste hoti, plus ca iti da doua harti sau full europa (100 euro), si trei luni poti sa faci update, in rest? ,update cu bani si nu ieftin.

Nu ramane decat sa iau navigatia de pe Laguna si sa o pun pe Duster in parbriz, cand merg in Moldova. Am o navigatie android de 7 inch care ruleaza aplicatia Sygic. 

Sygic este cred ca cea mai buna aplicatie la ora actuala, foarte precisa iar pentru cativa dolari ai full europa si iti alegi tu ce harti vrei, nu iti baga nimeni pe gat nimic, cu licenta pe viata si dreptul la trei update-uri pe an, poi, radare tot ce vrei plus alte optiuni, daca doresti sa le cumperi din magazin, toate pe viata. Nu stiu daca este posibil, dar daca nu vreau sa folosesc aplicatia iGO pe MediaNav-ul meu de ce sunt oblicat? , Daca ar fi posibil as sterge definitiv iGO si as instala Sygic.

Va rog sa priviti aici alt forum pentru Duster, dar la Rusi.

https://m.vk.com/@forum.medianav-obnovlenie-kart-s-pomoschu-medianav-toolbox-unleashed

Folositi google translate.

Editat de Sery72
Link spre post

Se pare ca nu este chiar atat de greu, nu exista informatie suficienta sau nu se vrea, pentru a oferi un ajutor pe acest forum, ma refer la cei care au habar de ce fac dar nu spun nimic. Se pare ca trebuie sa folosesti :   "medianavtoolbox-native for ULC4.zip" ,programul asta este pentru toate versiunile care incep cu 1.0.13.x , se foloseste ca si toolbox original numai ca asta incarca hartile din calculator si le scrie pe stick pentru update MediaNav. Pentru celelalte versiuni de MediaNav aveti in linkul care l-am lasat programele aferente pentru versiunile de MediaNav si update de soft al acestora. 

https://m.vk.com/@forum.medianav-obnovlenie-kart-s-pomoschu-medianav-toolbox-unleashed

Faceti un cont, download, si lucrati singuri, nu dati bani la toti.

Acum 5 ore, Sery72 a spus:

obligat

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
La 21.06.2020 la 13:11, Sery72 a spus:

Este cineva care se pricepe intradevar si poate sa imi dea un sfat fara a anula garantia masinii ???...

Inclusiv cu toolboxul spart tot mai trebuie câte ceva, în plus pierzi garanția la Medianav.

Link spre post

De ce spui asa, pentru ca mergi pe ampreta ta, licenta ta,doar populezi cu ce harta ai nevoie, nu instalezi nimic, nici un program, doar incarci hartile de care ai nevoie in MediaNav.

Link spre post

Întâi încearcă ce scrie pe acolo apoi revino cu impresii.

Pe seria ta de șasiu ai un Medianav cu o anumită configurare (care include doar RO și BG) în caz de probleme se poate lua la puricat Medianav-ul și se găsesc modificările.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...