Sari la conținut

Duster 4x4 150 CP TCe GPF 2020

Postări Recomandate

O urgenta m-a pus in situatia de a merge 3100 km in 3 zile,  4 tari, 9 ore dormite in total in 3 nopti.

Minunata masinuta.

Autostrada, munti, nationale ( f..k Romania..5,5 ore pentru 268 km, TIR-urile cred ca murea de nervi ) .

Am reusit sa trec de 6 ori prin granite (asteptari ok).

La tot acest maraton ( inclusiv pet-ul pe 4 labute) masina s-a comportat exemplar( am plecat la 16800 km si m-am intors pe la 20k).

De la soare fain pana la ploaie torentiala, de la asfalt aderent la marmura nenorocita care se comporta ca un polei).

Morala - masina e superba pentru orice combinatie ai nevoie .

Morala 2 - guvernantii isi bat joc de noi 2021 si nu putem sa tranzitam Ro in conditii normale.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bine v-am gasit, Printr-o ciudata situatia, dupa cel putin 10 incercari cu diverse adrese de email, incercare de contact pentru suport admini forum ( toate fara succes), astazi a mers next next c

Posted Images

Satul nitel de situatie ( cand am chef sa ies cu motorul nu e nimeni acasa, cand vreau remorca e busy cu ea la motocross) am cumparat o remorca moto si am pus cui de remorcare la Duster. (  o sa fie greu sa i explice lu' barbat'su de ce e nevoie de el si de ce costa atat dar e treaba ei ).

Arata ca un stiulete de poponar, cu bile in capat si cu manual de citit. Cica OEM, renault.

Au demontat juma' de masina si costa cat scuterul meu dar e misto. SI mai misto e ca dupa ce am topit segmentii in traficul de bucale la scuter si dupa accidentul din Magurele Ce-a blocat centura - am ajuns dupa program deci contabilitatea pleacase. Asa ca am luat masina ( am fatza de om serios cred) si dupa 20 de min de lectie de montat carligul  ( misto tare, cu el demontat si cu priza " urcata" esti ca inainte, nici nu se vede ca ai asa ceva) , cu cheie etc sunt fericit si liber.! MA bate un gand de Transalpina, macar asa de chesti ca n-am mai facut-o de niste ani.

PE scurt, buna treaba  ( cum zicea tataia, fie-I iertat) dar pacat de bani :)

deh, 5 ani de garantie cu obraz subtire se tine.

Senzorii merg, si aia de unghi mort, si camera, deci suntem ok:)

Link spre post
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Multumim pentru toate informatiile, @foxbat!

Foarte foarte faine si pozele!

In afara de drona, cu ce faci in mod normal pozele? Cu telefonul sau ai o camera anume?

Nu de alta dar si eu sunt pasionat de fotografie si eram curios :) stiu ca poate e putin off topic dar nah, ma omoara curiozitatea, arata super pozele.

Si drona, ce model e mai exact? Dji phantom 4 pro?

Link spre post

Din pacate dupa ce mi am vandut un rinichi sa cumpar aparat foto, gopro, drona..am devenit lenes si am ramas doar cu telefonul la indemana. Asa ca am de vanzare un DJI P3P :)

Pozele de ieri sunt facute cu telefonul ( samsunt note 10 + ) . MUltumesc si vreme buna sa avem cu totii. Si sanatate!

Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...