Sari la conținut

scut diferential spate si rezervor Duster 4x4

Postări Recomandate

Acum 9 minute, DCH a spus:

Salut,  si eu am luat de la ei, sunt OK, livrare prompta, pret acceptabil. Mie mi-a fost de mare ajutor in offroad perechea scut bara fata + scut motor si cutie !  Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost fara... Pana la urma am luat toate scuturile dar merita !

@DCH - ai pus si la EGR? 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 68
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din expereintele si mai "hard" cu dusterul - nu au exista probleme cu diferetialul spate- este destul de robus iar pozitionarea sub masina deja ii confer o protectie. de altfel. de asemenea rezervoru

Salutare sunt proaspat pe forumul acesta dar am citit cu interes aceasta zona dedicata off-roadului care esti dealtfel si pasiunea mea in legatura cu scuturile stiu ca sunt niste piese after market

Pe langa otel si aluminiu, mai exista un material, ultra usor si foarte rezistent la obstacolele din teren. Se numeste Lexan si e o polyetilena/teflon, sau pe romaneste ... un plastic ) Americanii il

Posted Images

De pe site-ul Dacia ( accesorii.dacia.ro )

Protectie diferential - otel - 4mm grosime

Protectie rezervor - otel - 4mm grosime

Protectie scut motor - otel - 4mm grosime - ATENTIE ! Fara partea dintre bara parasoc si scutul efectiv

Kit cu cele 3 de mai sus

Protectie montata intre scut si bara parasoc - aluminiu - 6mm grosime

De asta intrebam...Singura diferenta pe care am observat-o eu este ca difera grosimea si doar 1 piesa este de aluminiu. Pe site-ul mentionat de tine @Andrew toate au 2mm grosime si sunt de otel. Cele de pe site-ul Dacia au grosimile scrise mai sus, iar protectia ce este montata intre scut si bara parasoc, este de aluminiu, pe cand pe site, este de otel.

Editat de Midnighte
Link spre post

Da, dar cred ca sunt compatibile și cu Duster ph2... Cel puțin cel de rezervor și diferențial, prinderile și forma sunt identice... Cel puțin din poze. Urmează sa le iau săptămâna viitoare și pun o poza

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...