Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

La vara daca mai vin am sa fiu cap de coloana sa nu mai iau pe nimeni pe capota (da, eu eram; cica trebuie sa te asiguri cand deschizi portiera :) ) si sa nu mai facem 60 de km in 6 ore sau sa intoarcem masinile pe un drum foarte ingust fara sa ne mai gandim si la aia din spate. Ori sa ne dam viteji si sa ne impotmolim obligandu-i pe restul sa ne astepte sa iesim din nameti.

Cu toate astea, a fost ok.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

La vara daca mai vin am sa fiu cap de coloana sa nu mai iau pe nimeni pe capota (da, eu eram; cica trebuie sa te asiguri cand deschizi portiera :) ) si sa nu mai facem 60 de km in 6 ore sau sa intoarcem masinile pe un drum foarte ingust fara sa ne mai gandim si la aia din spate. Ori sa ne dam viteji si sa ne impotmolim obligandu-i pe restul sa ne astepte sa iesim din nameti.

Cu toate astea, a fost ok.

La vara n-o sa se mai impotmoleasca nimeni in nameti :) .

Din pacate, atunci cand sunt multe masini, unii sunt mai viteji, altii mai putin viteji. Si intotdeauna ai sa te mai si opresti pentru ca unii vor sa iasa din rutina unei plimbari lente pe drum (si mai vor sa faca si mici "nebunii") sau sa te mai opresti pentru ca unii sunt mai lenti si trebuie sa-i astepti.

In general, un drum de 60 de km, dureaza mult mai mult (poate nu chiar 6 ore), in astfel de situatii. Nu cred ca exista nimeni care sa-si doreasca sa ata 60 km pe un drum (forestier), fara sa mai facasi opriri. Nu cred ca isi doreste cineva sa faca "norma" de km dintr-un sut.

Link spre post

pentru la vara pregatim un nou format de activitati si concursuri, format care o sa implice activ si permanent toti participantii la eveniment, pe durata intregii zile!

va vom face "dezvaluirile" despre acestea la momentul oportun.

pregatiti-va pentru luna iunie 2012!

urmeaza editia III-a de vara!

Link spre post

BRAVO CU MULTE FELICITARI!

Am devorat fiecare post de-al vostru si m-am simtit ca si acolo.

Din punctul meu de vedere, pastrandu-mi latura obiectiva a prezentarilor voastre (din moment ce nu am putut participa), tin sa va spun ca lucrurile vazute din afara sunt cat se poate de bune:

- organizare sustinuta (spre foarte buna);

- participare destul de mare;

- eforturi logistice considerabile din partea organizatorilor (stiu ce inseamna asta si inteleg fiecare fluturas, baner si relatie diplomatica cu sponsorii).

Excelent si toata stima! :)

Sa privim partea buna a lucrurilor, caci in fond si cea mai mica nemultumire va duce la experienta si dezvoltarea unor astfel de evenimente spre mai bine!

Cu drag. :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...