Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

Narcis o sa te rog sa specifici doar ,,costurile comune,, (fara sapca, tricou , stegulete etc )nu de alta dar am din toate cate 3 bucati si nu cred ca mai este cazul sa mai cumpar pt. ca oricum nu le port decat la iesirile noastre.

Si inca ceva 50 de lei pt. o alta persoana (ex. copilot sau alt pasager) ce inseamna acest cost ce include?

Sunt de acord cu plata unei taxe de participare in care sunt incluse anumite cheltuieli de organizare dar asa cum am specificat mai sus cele din paranteza cred ca ar trebui sa faci un pret pt fiecare in parte si cine vrea isi cumpara separat sau iti specifica odata cu datele personale marimea si nr. de buc. .

Multumesc

George GXRu

cel de la echipa 4x4 rtr nu e la fel cu celelalte 2. in fine, cred ca s-a rezolvat problema, nu?

apropo.... de unde ai cate 3 bucati ca s-a organizat pana acum doar o singura Intalnire Nationala la care ai primit un kit???!! Ai dorit sa-ti completezi garderoba si ai cumparat si de la colegi inca 2 kituri, de dragul de a purta cate 3 tricouri si 3 sepci la iesirile noastre? :roll:

Am doua tricouri albe (unul al meu si unu l-am cumparat pe cel al prietenului cu care am venit ;) )de la prima intalnire si unul negru cumparat de la echipa Dacia 4x4 deci am 3 la fel si cu restul.

George

GXRu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

A fost anul trecut si i s-a ridica(deplasat) o bucata de dala beton de la un camion ce circula in fata si la 40 km/h a luat cu toate rotile acel prag creat pe moment si-a strambat jantele.Am inteles ca a mai trecut pe acolo si se rezolvase cazul,Se inlaturase bucata si s-a completat cu pamant.Deci ALARMA FALSA.Cer iertare cu lacrimi in ochi celor indusi ;)

Link spre post
A fost anul trecut si i s-a ridica(deplasat) o bucata de dala beton de la un camion ce circula in fata si la 40 km/h a luat cu toate rotile acel prag creat pe moment si-a strambat jantele.Am inteles ca a mai trecut pe acolo si se rezolvase cazul,Se inlaturase bucata si s-a completat cu pamant.Deci ALARMA FALSA.Cer iertare cu lacrimi in ochi celor indusi ;)

asa "stieste" dl Vitezomanu' Melc sa induca lumea in "oroare"!!!

Studiu, domnu' inainte de lansare :lol:

Link spre post
Domnii mei,

Cineva (noi) care nu are Duster poate sa participe la intalnirea voastra?

Si poate sa se cazeze cu voi la Valea Sipotului? Sau sunteti la limita locurilor cu cazarea?...

Platim! :P:P

Multumesc!

Dragul meu forumist si poate (de ce nu?) viitor posesor/utilizator de Duster,

trebuie sa subliniez ca aceasta Intalnire Nationala este exclusiv a posesorilor/utilizatorilor de Dustere.

Daca vei participa cu un Duster luat pentru drive test de la un dealer poti fi participant, cu mare placere!

Orice posesor al altei marci auto este binevenit si poate "privi" la eveniment ca si "sustinator/spectator" insa fara a beneficia de suportul oferit participantilor.

In legatura cu cazarea, daca nu se va ocupa intreaga pensiune de catre Dusteristi (data limita a inscrierilor e 31.01.12), evident ca te poti caza ca orice alt turist, pe cont propriu, la Valea Sipotului!

Link spre post

Am observat cu oarecare dezamagire ca postul despre intalnirea din februarie de pe dacia forum a fost inchis. in acest fel intalnirea si asa destul de saraca (dupa cum incercau unii sa ne/va irite cum ca ar fi avut in trecut 10 participanti) se poate transforma intr-un "fis" sau oricum al sau succes ar putea fi umbrit de comportamente (cel putin in scris din ce se vede pana acum) nelalocul lor....pentru o atmosfera ce se doreste destinsa, sportiva, explorativa, sociala...etc.

Poate amenda primita prin inchiderea postului pe cel mai prolific forum Dacia va mai reduce putin partea negativa a elanului usor grandoman si va concentra energiile pozitive ale organizatorilor si participantilor deopotriva in sensul unei intalniri reusite de la care simpli membri, nemembri, participanti, admiratori, s.a. sa plece cu dorinta de revenire si nu cu regretul ca in weekendul respectiv isi puteau ocupa timpul in alt mod...

Cel putin ar fi trebuit ca dl. Klaus sa nu taie dreptul la exprimare celor care NU s-a complacut in discutii derizorii si sa fi amendat pur si simplu comentariile deplasate. Se pare insa ca in cazul dusteristilor amenzile sunt colective si trebuie sa le suportam cu totii. Scriu cu regret aceste randuri pentru ca in trecut am mai fost cenzurat pe respectivul site de catre mai marii http-ului si desi decisesem sa nu mai scriu acolo, pasiunea pentru automobilism si anumite relatii cladite in timp m-au facut sa revin.

Link spre post
Am observat cu oarecare dezamagire ca postul despre intalnirea din februarie de pe dacia forum a fost inchis. in acest fel intalnirea si asa destul de saraca (dupa cum incercau unii sa ne/va irite cum ca ar fi avut in trecut 10 participanti) se poate transforma intr-un "fis" sau oricum al sau succes ar putea fi umbrit de comportamente (cel putin in scris din ce se vede pana acum) nelalocul lor....pentru o atmosfera ce se doreste destinsa, sportiva, explorativa, sociala...etc.

Poate amenda primita prin inchiderea postului pe cel mai prolific forum Dacia va mai reduce putin partea negativa a elanului usor grandoman si va concentra energiile pozitive ale organizatorilor si participantilor deopotriva in sensul unei intalniri reusite de la care simpli membri, nemembri, participanti, admiratori, s.a. sa plece cu dorinta de revenire si nu cu regretul ca in weekendul respectiv isi puteau ocupa timpul in alt mod...

Cel putin ar fi trebuit ca dl. Klaus sa nu taie dreptul la exprimare celor care NU s-a complacut in discutii derizorii si sa fi amendat pur si simplu comentariile deplasate. Se pare insa ca in cazul dusteristilor amenzile sunt colective si trebuie sa le suportam cu totii. Scriu cu regret aceste randuri pentru ca in trecut am mai fost cenzurat pe respectivul site de catre mai marii http-ului si desi decisesem sa nu mai scriu acolo, pasiunea pentru automobilism si anumite relatii cladite in timp m-au facut sa revin.

Salut!

tin sa-ti spun ca anul trecut nu am avut participanti care sa fi venit in urma postului de pe daciaclub.

acel forum nu cred ca are mai multi Dusteristi decat acesta. chiar daca are 70000 de membri din 1000000 de Dacii in circulatie asta inseamna 7%.

aici avem 1200 membri din 12000 Dustere in circulatie in RO deci 10%.

pentru acest forum este un procentaj bun si este in crestere!

Nu este vorba despre grandomanie aici ci despre o intalnire care ne-o dorim strict a Dusteristilor si nu dorim amestecul cu alte marci auto!

A, o iesire de week-end intr-un grup de amici poate sa prinda si alte masini insa nu este un eveniment pe care noi ni-l dorim sa fie oficial!

daca la intalnirea din vara au fost 10 masini iar la aceasta vor fi probabil 15-16 e foarte bine! cresterea nr de participanti e bine sa se faca lent astfel incat sa nu avem probleme organizatorice care pot aparea inerent la evenimentele foarte mari. poate in cativa ani vom avea 100 de participanti! totul depinde de cat de bine ne organizam, promovam si facem atractiv evenimentul!

in cadrul concursurilor pe care le organizam vor fi premii interesante, vom avea invitati speciali care se vor adresa Dusteristilor si sper sa anunt in curand si o alta surpriza pregatita de un sponsor!

asadar, facem toate aceste demersuri si eforturi exclusiv pentru Dusteristi!

in legatura cu celalalt forum in care majoritar (sunt si membri care chiar isi doresc sa spuna si sa afle lucruri interesante) se face mishto si se critica Dusterul, chiar nu ma intereseaza si ma lasa rece ca l-au "amendat" pe colegul meu! poate ca nici macar nu trebuia sa puna anuntul acolo....

In fine, noi ne vedem de ale noastre si mergem inainte cu placere alaturi de masinutele noastre si de ceilalti Dusteristi pasionati de acest model de masina!

Sunt sigur ca evenimentul noastru, chiar daca va fi micut ca si nr de participanti, va fi foarte interesant si placut!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...