Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

mi se pare foarte logic sa-mi schimb votul si sa nu persist pe o locatie care nu intereseaza pe nimeni! si oricum, e problema mea, la urma urmei...

despre aceasta cabana vorbim, nu-i asa?

http://www.cabanabolboci.ro/IMG_2706.JPG

poza e de pe site-ul lor oficial. asta vara am poposit acolo si am avut "curajul" sa le utilizez toaleta restaurantului si apoi mi-am spus ca era mai bine sa ma tin si sa merg in padure.... iar servirea la acea terasa a fost execrabila ca si timp de asteptare pana am fost bagati in seama si pana s-a adus comanda.... cineva ne-a spus ca era mai rapid daca ne duceam la bar sa dam comanda si sa platim (inainte de a consuma!?) si astfel venea mult mai repede...

eu acolo nu voi sta si nici nu voi recomanda cuiva!

Eu recomand cazare in zona Bran Moeciu la Club Vila Bran unde putem sta cu totii la preturi destul de bune pentru conditiile si preturile din zona. Nu vreau sa fac reclama dar eu am fost anul trecut si a fost foarte bine. Cautati pe Google si o sa vedeti ce conditii ofera in pretul cazarii de 100 lei pe camera. Eu oricum voi fi acolo in perioada 29 ian-03 feb, asta aviz amatorilor de plimabari prin zona.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

BJR,

E o idee buna si Bran desi am votat altceva. Cred ca se poate mere pe drumul pe unde noi am iesit dinspre Ciocanu asta vara cand cu deschiderea de noi strazi prin munti la lopata...(Sirnea- Moeciu) cred ca spre Pestera este indicatorul...Si mai lasati prescurtarile de "mes" ca nu suntem pustani sau poate Da?Ce zici don admin? :)

Link spre post
In zona Bolboci cazarea este cam asta:

http://www.cazareplacuta.ro/bucegi/cazare-bucegi/

La cabana Bolboci intr-adevar am auzit si eu ca nu e ok nimic (nici cazarea si nici mancarea) si de aceea mai ales pentru cei cu copii (ca mine) e de evitat.

Personal am votat pentru Bolboci pt ca sunt trasee multe de "dat" pe zapada si m-as caza la Pestera.

Nu am votat Bran pt ca desi e ok ca si cazare nu prea avem unde sa ne "dam" si in plus tot acolo am fost si la prima intalnire.

Intrebarea mea este de ce s-a pierdut pe drum zona Balvanyos -Lacul sf. Ana unde le avem pe toate?

pentru a nu dispersa f. mult voturile am luat cate o propunere de la fiecare dintre cei care au venit cu propuneri:

- Daniel cu Bolboci,

- Masiu cu Bran,

- eu cu Paltinis,

- tu cu Lepsa

dupa ce ai vazut postarea legata de locatii de ce nu ai propus Balvanyos in loc de Lepsa pe care o pusesem eu in numele tau? sincer, mi s-a parut mai buna Lepsa decat celelalte din lista ta...

cred ca mai mult de 4 variante s-ar fi diluat.... si asa paltinis nu l-a votat nimeni...

hai sa alegem dintre aceste 4 una cat mai potrivita.

data trecuta am facut in Rucar (Arges) si ne-am zbenguit pe acea parte a muntilor. Bran e pe partea cealalta cu iesiri spre Plaiul Foii sau Poiana marului sau Pestera-Magura.

trebuie sa tinem cont ca traseul nu poate fi foarte dificil (pe creste inalte de munti) pentru ca sunt conditii de zapada/gheata, gen "iarna nu-i ca vara" cum spunea un clasic in viata.. :)

Ca sa ne zbenguim la Bolboci-Pestera si poate spre Piatra Arsa-Babele ne putem caza la Hanul din Meri (jos la DN) de aproape de Moroieni (pe soseaua nationala intre Fieni si Moroieni).

scorul la vot e strans si mai avem 5 zile pana inchidem votul!

poate cei care au votat Lepsa vor decide (votul se poate schimba) in ultima clipa spre una dintre cele 2 optiuni din "plutonul fruntas" :)

Link spre post

Salutare,

Cei care aveti idee de aceste propuneri va rugam sa postati traseele de offroad ca doar de asta ne vedem nu cazare de 5 stele.

La Bran am inteles ca nu avem trasee pai ce fac merg doar sa ma plimb pe strada asfaltata?

Am votat Bolboci de o sapt si nu schimb parerea pt ca vreau traseu de offroad pana nu mai poate masina.

In ceea ce priveste cazarea nu sunt prea pretentios avand in vedere ca ultimele doua intalniri le-am dormit in masina si au fost superbe ( Dan, Melcu , Lucian am dreptate nu? ) corect e frig afara ne cazam dar daca dam niste bani celor cu cazarea le putem pune niste conditii inainte ca sa nu ne trezim cu surprize - si aici ma refer la Bolboci.

Revin la discutii.

George Chinezu - GXR-u

Link spre post
Salutare,

Cei care aveti idee de aceste propuneri va rugam sa postati traseele de offroad ca doar de asta ne vedem nu cazare de 5 stele.

La Bran am inteles ca nu avem trasee pai ce fac merg doar sa ma plimb pe strada asfaltata?

Am votat Bolboci de o sapt si nu schimb parerea pt ca vreau traseu de offroad pana nu mai poate masina.

In ceea ce priveste cazarea nu sunt prea pretentios avand in vedere ca ultimele doua intalniri le-am dormit in masina si au fost superbe ( Dan, Melcu , Lucian am dreptate nu? ) corect e frig afara ne cazam dar daca dam niste bani celor cu cazarea le putem pune niste conditii inainte ca sa nu ne trezim cu surprize - si aici ma refer la Bolboci.

Revin la discutii.

George Chinezu - GXR-u

Pentru zona Bran-Moeciu sunt 2 variante de traseu:

- Moeciu-Pestera-Magura-Zarnesti-Plaiu Foii (traseu usor-mediu ca si dificultate pe zapada)

- Bran-Zarnesti-Poiana Marului (traseu mediu spre dificil pe zapada); pentru acest traseu atasez si o imagine de pe Google Earth. acolo, pe o raza de cativa km patrati este o diferenta de nivel intre sosea si varfurile muntelui (pe unde trece traseul) de peste 300 m. adica traseul e abrupt si spectaculos! eu l-am facut vara si am avut mici emotii.

In legatura cu cazarea, poate nu toata lumea (aparent suntem 17-18 familii) e de acord cu modul mai "spartan" de aventura.

Iesirile noastre de week-end sunt una (acolo iesim noi, cei mai aventurosi) si aceasta Intalnire e altceva!

Vor veni si Dustere cu tractiune 2x4 si nu cred ca e interesant pentru ei sa ramana in drum blocati in zapada sau sa fie tractati mai tot traseul, nu-i asa?

Traseul va fi mediu ca si dificultate pe zapada. nu te gandi la traseele de vara pe care le stii tu! iarna e cu totul altceva.

Link spre post
Salutare,

[...]

In legatura cu cazarea, poate nu toata lumea (aparent suntem 17-18 familii) e de acord cu modul mai "spartan" de aventura.

Iesirile noastre de week-end sunt una (acolo iesim noi, cei mai aventurosi) si aceasta Intalnire e altceva!

Vor veni si Dustere cu tractiune 2x4 si nu cred ca e interesant pentru ei sa ramana in drum blocati in zapada sau sa fie tractati mai tot traseul, nu-i asa?

Traseul va fi mediu ca si dificultate pe zapada. nu te gandi la traseele de vara pe care le stii tu! iarna e cu totul altceva.

punct ochit; punct lovit :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...