Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

daca vei privi atent voturile vei observa ca eu care votasem Paltinis am schimbat pt Bran Moeciu tocmai in ideea de a avea posibilitati variate de cazare.

eu personal nu sunt dispus nici sa dau 250 lei/noapte dar nici sa dorm la priciuri sau cu baie pe hol.

daca se va vota Bolboci o sa ma cazez pe Paduchiosu sau in Sinaia si voi fi prezent la Bolboci pentru desfasurarea evenimentului...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

daca vei privi atent voturile vei observa ca eu care votasem Paltinis am schimbat pt Bran Moeciu tocmai in ideea de a avea posibilitati variate de cazare.

eu personal nu sunt dispus nici sa dau 250 lei/noapte dar nici sa dorm la priciuri sau cu baie pe hol.

daca se va vota Bolboci o sa ma cazez pe Paduchiosu sau in Sinaia si voi fi prezent la Bolboci pentru desfasurarea evenimentului...

tu ai votat si... TI-AI SCHIMBAT votul... Cred ca toti ceilalti au votat STIIND ce voteaza. Daca doresti sa faci nota discordanta fata de cei care vor ramane la Bolboci (daca aceasta locatie va fi aleasa) atunci este doar problema ta!

Si pentru completare, descrierea Cabanei Bolboci:

5 camere cu bai proprii, iar toate camerele din cabana mare sunt proaspat renovate!!!

In cabana mare beneficiem de:

- 3 camere cu 3 paturi fiecare cu baie proprie

-2 camere cu 4 paturi fiecare cu baie proprie

-4 camere deservite de 2 bai

-cazare(30-40lei/patul in functie de numarul de paturi in camera).

-sala de mese-bar, restaurant, capacitate 100locuri.

-mancaruri gatite "ca la mama acasa", produse naturale, bio, preparate in casa.

-terasa

-apa calda, incalzire centrala pe lemne + panouri solare

-organizat evenimente (nunti, botezuri, cununii, aniversari).

terasa suspendata de 50locuri si zona de lounge de unde se poate admira privelistea spectaculoasa

Link spre post

mi se pare foarte logic sa-mi schimb votul si sa nu persist pe o locatie care nu intereseaza pe nimeni! si oricum, e problema mea, la urma urmei...

despre aceasta cabana vorbim, nu-i asa?

http://www.cabanabolboci.ro/IMG_2706.JPG

poza e de pe site-ul lor oficial. asta vara am poposit acolo si am avut "curajul" sa le utilizez toaleta restaurantului si apoi mi-am spus ca era mai bine sa ma tin si sa merg in padure.... iar servirea la acea terasa a fost execrabila ca si timp de asteptare pana am fost bagati in seama si pana s-a adus comanda.... cineva ne-a spus ca era mai rapid daca ne duceam la bar sa dam comanda si sa platim (inainte de a consuma!?) si astfel venea mult mai repede...

eu acolo nu voi sta si nici nu voi recomanda cuiva!

Link spre post
SUNTETI OFF-TOPIC!! chiar trebuie sa trec la sanctiuni ca sa se inteleaga ca trebuie sa discutati pe subiect?

De astazi cine discuta off topic va lua warn apoi ban temporar si apoi ban forever, come 'on guys...

De unde suntem OFF TOPIC nu se vede pe aici ca se discuta de locatie pentru Intalnirea nationala.

Domnu' Admin... mai priveste odata cu TOTI ochii ce discuta doi (singurii) dintre organizatorii evenimentului.

Daca nici discutiile despre organizarea evenimentului nu sunt permise in cadrul topicului pentru organizarea evenimentrului, atunci chiar te rog sa ne si excluzi din forum !!!

Link spre post

Ma refer la aceste posturi:

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4840

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4841

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4842

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4843

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4844

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4845

E total aiurea sa deschizi un topic despre ceva si sa contina cu totul alte discutii fata de subiectul initial!

Aici discutam de intalnire , nu ma intereseaza cat consuma dusterul nici daca dieseul e mai bun ca benzinarul etc.... wtf???

EOS!

Link spre post
Ma refer la aceste posturi:

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4840

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4841

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4842

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4843

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4844

intalnirea-nationala-a-dusteristilor-editia-ii-t403-20.html#p4845

E total aiurea sa deschizi un topic despre ceva si sa contina cu totul alte discutii fata de subiectul initial!

Aici discutam de intalnire , nu ma intereseaza cat consuma dusterul nici daca dieseul e mai bun ca benzinarul etc.... wtf???

EOS!

OK...

Asa ca o parere... reactia e putin cam intarziata... iar... daca la o interventie a unui viitor posesor de Duster se face o mica divagatie de la subiect... Spune tu Domnu' Admin daca nu este putin aiurea sa deschidem un alt Topic (pe care nimeni alcineva sa nu-l citeasca) cu pareri de care Tequila sa tina sau nu cont, si asta DOAR pentru 3-4 (TREI-PATRU) posturi.

Link spre post

Vad ca o tii langa pe a ta, poti sa continui, eu voi aplica sanctiuni de azi inainte.

Si chestia cu "reactia intarziata" nu este valabila, pt ca de la acele posturi pana in prezent au trecut 12-13 ore, iti dai seama ca nu stau sa verifica la fiecare minut ce si cum....

Si gata, cu acest reply va rog sa va conformati:

-cautati pe forum daca exista un subiect deschis inainte sa postati, daca exista postati acolo daca nu deschideti altul

-respectati categoria unde deschideti topicul

-nu postati offtopic in subiecte - aici se va da warn, apoi ban temporar , apoi ban forever.

Nu voi fi abdsurd si voi da afara tot ce misca insa trebuie sa intelegeti ca va fi bine pt toti sa citim un subiect coerent... de la cap la coada...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...