Sari la conținut

Dacia duster 2019 probleme mari

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@ombun, nu cred ca e dracul chiar asa de negru Daca ai fi venit pe acest forum si ti-ai fi prezentat problemele pe care le ai, iti garantez ca ai fi fost intampinat cu multa prietenie si ti s-ar

Trecand peste tonul tau alarmist te asigur ca nu e nicio conspiratie si forumul asta, comunitatea asta, este formata tot din oameni obisnuiti, posesori de Duster, la fel ca tine. Nu stiu daca pentru

Pompa de adblue..se stie..de fluierat se stie..Intai citeste....

Curios ...

Eu am cerut o configurare/ finanțare la Dedeman și mi- a luat în considerare tichetul rabla ...

1.3 TCE 150 GPF 4WD SL Orange ...

Am să încerc să ajung mâine din nou la ei și mă interesez ( căci sunt direct interesat :P;

Stimă!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Buna ziua, am cumparat un Duster 2 cu motorizarea de 150 cp am observat recent ca in panta uneori la o viteza de 110 - 120 km/h se infraneaza ca si cum ar ramane fara benzina., am luat piciorul de pe acceleratie isi revine, dar pierd demarajul. Ce ar putea fi ? masina este 2019 si are 45000 km parcursi. A mai avut cineva problema asta? va multumesc! 

Link spre post

Buna seara,

Din informatiile pe care le dai ( nu ai la profil datele complete) se prespune ca mai ai garantie la el.

Au zis ceva cei de la reprezentanta ?

motorul de 1.33 e relativ nou si nu prea "transparent"

Link spre post

Acum 13 ore, dan1 a spus:

Buna ziua, am cumparat un Duster 2 cu motorizarea de 150 cp am observat recent ca in panta uneori la o viteza de 110 - 120 km/h se infraneaza ca si cum ar ramane fara benzina., am luat piciorul de pe acceleratie isi revine, dar pierd demarajul. Ce ar putea fi ? masina este 2019 si are 45000 km parcursi. A mai avut cineva problema asta? va multumesc! 

@eman4x4

Nu ai avut si tu ceva asemanator ? Care o fost solutia la tine ?

Link spre post

Bună, eu am dCi. 

Am condus puțin un 1.3 Tce 4x4 150 CP, când am avut avut-o pe a mea la vopsit pt niște zgârieturi. 

Recunosc ca nu ma dădea pe spate dacă nu băgăm piciorul serios în ea (3500 încolo de începea sa suiere turbina cam tare). 

Dar ca să răspund la întrebare, nu am sesizat sa nu tragă de la 120 în sus, doar ca parca nu asa vioi ca dCi-ul, doar dacă ii dădeam cu a 5-a spre 6000.

Mie-mi plac turatiile la drum întins 🙂

Editat de eman4x4
Link spre post
Acum 15 ore, dan1 a spus:

Seamana cu problema descrisa de @mpaun, aici.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...