Sari la conținut

Module cu impuls pentru geamuri Duster- toate modelele

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu am aceste module instalate pe masina mea de 4 ani si jumatate, functioneaza fara nicio problema. Nu-l cunosc personal pe baiat, mesajul meu nu este reclama doar un feedback al produsului.

Salut, da, aditional circuitul de geamuri electrice trebuie alimentat cu + permanent. Functionare" La o apăsare scurtă pe buton în sus sau jos, se începe mişcarea automată a geamului în direcţia

Salut, va propun spre vanzare module electronice proiectate si construite de mine care au rolul de a transforma geamurile electrice normale in geamuri electrice cu functia de impuls/auto/one touch.

Posted Images

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...

Bună ziua!

Sunt și eu interesat să sa achiziționez și montez, aceste module de închiriere pe impuls, ale celor 3 geamuri. Mașina este Duster 2, Extreme, an de fabricație 2023 sfârșit, ce are funcția keyless entry, keyless go. De asemenea îmi doresc și funcția de închidere automată a geamurilor când se inchide și mașina. Aș dori sa știu cum pot să intru in contact cu dumneavoastră, și dacă aveți cumva un video de montaj.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua, inchiderea la incuierea masinii presupune ceva modificari la instalatia electrica a masinii. Inclusiv la sofer trebuie instalat un modul pentru acest scop.

In Bucuresti pentru montaj incearca sa iei legatura cu userul @T0rquemada, daca are timp si este disponibil. Modulele trebuiesc achizitionate de la mine. Doar pentru functia de impuls e montaj plug and play, se intercaleaza modulele intre butoane si instalatia butoanelor.

Editat de ciprishor
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...