Sari la conținut

Achizitie Noul Duster sau Kia Sportage ?!?

Postări Recomandate

Sper că știți să faceți diferență între o recomandare și un lucru obligatoriu. 

Iar scutul motor deja existent pe mașină este suficient pentru uz normal. Adică unde ai merge cu o KIA, mai mult ca sigur merge și Dusterul stoc. 

Sunt curios câte accesorii originale găsești la KIA, pe OLX.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 57
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cand ai folosit ultima data 4X4 si cam cat la suta din timpul in care conduci Dusterul ai nevoie de 4X4? Majoritatea dintre noi le folosim in oras si mai putin  pe drumuri neasfaltate unde si acolo 

Hai mai fratilor, suntem in 2019, un turbocompresor nu mai este o sperietoare, nu are fiabilitatea asa scazuta cum credeti voi. Nu mai plecati urechea la toate legendele "mecanicosilor din service-uri

si eu am avut dilema asta, nu neaparat cu kia, mai aveam pe lista si suzuki sx4 s cross, mazda, toyota, banii nu erau chiar o problema, 20k le aveam cash, + imprumut daca era nevoie de diferenta pana

Am testat Kia 4x2 manual si 4x4 automată inainte de a achiziționa Dusterul. Daca ai banii si "rămâi" pe asfalt, Kia e o alegere buna. (garda la sol la Kia e mai mica decat la logan MCV, nu mai zic de unghiurile de atac si degajare in comparatie cu Dusterul). Daca doresti si iesiri cu masina pe teren accidentat, ia Dusterul. Cu Kia plimbi tot timpul 1,6 tone pe cand cu Dusterul doar 1,4. Asta se va simti la consum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...