Sari la conținut

Activare funcții Duster 2018

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Atentie, proiectoarele de ceata sunt pentru a fi vazut in conditii de ceata si nu pentru a vedea tu, nu e musai sa iti asigure un flux luminos suplimentar.

Butoanele de încălzire scune cu simboluri albe au leduri pentru iluminare pe timp de noapte, iluminare care nu e cablată la Dacia indiferent de model

Nu poți pune LED pe proiectoare, 99% vei are calculatorul de lumini - au încercat alții pe banii lor

Posted Images

Pai și atunci întreb și eu , de ce au mai pus calculator de habitaclu canbus daca tot nu arată bec ars in bord ? 

Este destul de greu pentru cei de la Dacia să pună un bec indicator in bord daca ai bec ars . Foarte urat din partea lor , este exact și lipsa bec indicator încălzire scaune și becuri comenzi volan...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A scris cineva ieri că nici la Skoda nu este lumina butonul de încălzire scaune , da așa este nici passatul nu are DAR butoanele sânt luminate știi unde sa duci mana .

La Duster nici luminate nu sânt , ideea este că trebuie să ne resemnam și să o luăm că atare aceasta problema cu lipsa becurile pe colo pe colo . Am înțeles că atât poate Dacia și asta este , dar păcat că se putea mai mult . Din ce am citit și pe alte forumuri cică butoanele de încălzire scaune au bec in ele dar nu sânt activate din uch acum aștept să ajung la torguemeda sa pun clipul pe ea , dar din cauza serviciului nu am timp.

Link spre post

Care ar fi logica sa pui un buton cu LED a carui functie nu o poti folosi, doar sa coste mai mult?
La prima vedere butonul ala de actionare a rezistentei din scaun mie imi pare un plastic gol dar poate ma insel.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...