Sari la conținut

Media Nav - probleme camera mers inapoi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da... când am luat mașina de la dealer, se mișcau odată cu volanul... după ce am facut firmware & maps update, nu mai merge chestia asta...

Confirm, liniile alea sunt statice si la fel a fost si pe Dusterul cu care am facut drive-test-ul si ala a fost un Prestige echipat full.

Stai calm nu există linii dinamice pe Medianav, indiferent de versiune. Pe de altă parte nivelul Prestige chiar și full e defapt chel - putem comenta pe tema asta doar dacă există Cornering activ

Posted Images

Mi-am adus aminte de problema ta. Ghidajul de gabarit al camerei de marsarier este fix vezi pagina 2.52 din manualul de utilizare. 

In alta ordine de idei am si eu problema cu camera de mers inapoi. Cine poate sa iminspuna care este siguranta pt camera/sonda de mers inapoi?

Am incercat sa schimb ledul de marsarier, contactul luat si din prima incercare am vazut ca nu merge, am intors ledul si tot nimic insa am observat ca nu mai imi merge nici camera de mers inapoi.

Probabil am facut un mic scurt la a doua incercare insa nu reusesc sa identific siguranta corecta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
11 minutes ago, t0rquemada said:

Ai pierdut marșarierul, camera, HSA și Cruise Controlul

Marsarierul si camera le-am vazut si eu. Nu stiu ce e HSA, pe moment nu imi spune nimic aceasta abreviere iar Cruise Control-ul nu l-am incercat.

Totusi, care sa fie problema, o fi siguranta? Daca da, care? Nu am reusit sa o identific si fiind presat de timp am zis ca o las pe luni cand planuiesc sa ma duc pana la reprezentanta. Merci anticipat!

Link spre post

Ba da ai, de aceea daca stai in panta la vre-un stop sau esti in off la 30 gr inclinatie cu botu in sus, si calci ambreiajul imediat dupa ce ai luat piciorul de pe frana, jucaria nu va da un milimetru inapoi si va pleca imediat ce vei elibera ambreiajul.

Tocmai vorbeam ceva ieri... eu o las asa... nu mai am pitici care sa imi spuna sa fac ceva la masina si sa incalc conditiile garantiei.

Succes, sunt sigur ca o sa rezolvi problema ta la reprezentanta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...