Sari la conținut

Postări Recomandate

Incepand din seara asta, Turmalinul meu are un upgrade la MediaNav. Am primit cadou un multiplexor de la prieteni si acum am meniurile de Eco2 si 4x4 Info :) De asemenea, imi arata si temperatura exterioara, intre ceas si bateria de la telefon.

Am beneficiat de ajutorul unui coleg din Iasi (nu e dusterist, dar are sculele necesare), care a conectat multiplexorul la mufa de OBD si a facut setarile necesare in soft. Deocamdata afiseaza doar busola (si aia doar in mers, banuiesc ca o ia de la GPS) la 4x4 Info, unghiurile de inclinare nu le vede (apare doar "- -°"). Mai ramane sa sapam prin setari, sa vedem de unde ar trebui sa le ia.

Multumiri lui @t0rquemada pentru asistenta telefonica!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Multiplexorul e piesa originala Renault, nu o chinezarie. Montarea s-a facut legand niste fire de la multiplexor la mufa de OBD din torpedou. Legaturile sunt direct in mufa, in spate, si nu se vad.

Bineinteles ca se pierde garantia, dar depinde ce vad cei de la service. La cum se verifica pe la noi, la OBD n-o sa umble prea des, decat daca au vreun recall de la Dacia sau daca ma plang eu de ceva.

Eu am incercat sa fiu corect si am trimis la vocea clientului o intrebare daca se poate monta multiplexorul, eram si dispus sa platesc la reprezentanta pentru treaba asta. Dacia mi-a raspuns oficial ca nu se poate, adica nu au vrut sa-mi ia banii pe o chestie care, in mod evident, s-a putut face.

Sper sa nu fie cazul sa ma cert cu ei pe tema asta, dar n-au cum sa demonstreze ca multiplexorul ala incurca sau strica ceva pe acolo - e piesa originala Renault si functioneaza exact cum o face pe toate celelalte Dustere (si alte modele Renault cu MediaNav) vandute pe alte piete.

Link spre post
  • 5 months later...
  • 4 months later...

Va salut!

Am creat acest topic pentru a incerca sa aflu cum as putea sa schimb culorile de la Media Nav-ului Duster-ului 2.

De exemplu, nu imi place acel maroniu in meniul de radio!

Mentionez ca varianta de software este 9.1.2. 

Multumesc!

Link spre post

Găsești tutorial pe YouTube.  Eu am încercat sa activez modul ecodrive pe media nav dar după ce am intrat in modul test observ ca opțiunile nu se pot activa la mine asa cum am văzut pe YouTube.  ( nu mă lasă să accesez meniul unde se pot activa-dezactiva setarile).

Dacă stie careva o alta varianta va rog sa lăsați mesaj. ( cei de la dacia au spus ca opțiunea e doar pt. 4x4)

Editat de Juliano
Link spre post

Salve @AlexandruS

Uite o prezentare cum se schimba culorile la firmware 9.1.1 si poti incerca acelasi mod si la tine avand in vedere ca versiunea e apropiata. Nici nu stiam ca a existat si firmware-ul 9.1.2. Toti vorbesc doar de 9.1.1 sau 9.1.3.

Sunt doua variante pentru 9.1.1 si peste acesta.

Pe un stick USB formatat FAT32 trebuie sa pui un fisier gol cu numele de

- "mcmtest_activate_4medianav.ini" (Micom meniu complete , WinCE) sau

- "mcmtest_activate_4nng.ini" (abiliteaza taste periculoase in Micom meniu)

Apoi cu fisierul pe uSB si acesta introdus in unitate se executa metoda din video cu codurile fiecare pentru varianta sa:

MNE 9.1.1 or higher WinCE Desktop: 2383, OK, <<<<, 9065, OK
MNE from 9.1.1 Micom Manager:      2383, OK, <<<<, 3748, OK

Astfel iti poti schimba culorile unitatii. Dar foarte mare atentie ce atingi pe acolo ca e foarte periculos daca nu stii exact ceea ce faci.

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...