Sari la conținut

Postări Recomandate

@Alexd10

Salut

Am intrebat si la dealer de cand au montat navigatia (ulterior livrarii; la 2 saptamani) si au spus ca ma suna. Normal ca nu au sunat .... am sunat eu dar au spus ca nu au gasit inca asa ceva si asteapta raspus de la Dacia. Si a treia oara la fel ...  asa ca momentan ”am uitat” de aceasta problema. 

Singura chestie ce am gasit este asta: 

Si eu sustin intrebarea ta: daca are cineva ceva manual/documentatie cu aceasta navigatie? 

Ar mai fi ceva: Pentru accesare setari fabrica  parola este 3368.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

La 07.09.2021 la 10:24, Alexd10 a spus:

Schimbarea postului se face usor din rotita de pe spatele consolei de comenzi audio.

Nu am remarcat nici o rotita spre rusinea mea, sunt plecat acum dar o sa ma uit.

Si mie mi-au zis la reprezentanta ca trimit la uzina o cerere pentru solutie de montat camera si ca revin, inca astept.

Ce am observat iar e ca functia de “mirrorlink” nu functioneaza decat prin cablu usb, nu merge wireless. Eu am iphone poate fi si din cauza asta. Sunt curios daca are vre-un coleg cu telefon android aceeasi problema.

La 06.09.2021 la 8:20, t0rquemada a spus:

Codul OEM comandat pe seria de sasiu adica 8201701591 nu este compatibila, adică am cumpărat-o, am montat-o corect și nu merge.

Pentru joystick există garanție... dar tocmai ai umblat în mațele navigației pentru a testa/instala o cameră (altfel nu văd cum e incompatibilă).

Imi cer scuze pentru lipsa de de detalii.

Nu am facut eu comanda si nici montajul. Instalarea s-a facut in reprezentanta Dacia de la Arad. Dupa ce au tras toate firele au constatat ca nu se potriveste. Mufa nu intra direct in headunit ca la medianav ci intr-un harness. Din acel harness firele pentru video sunt separate intr-o mufa video composite ( RCA ) care nu mai se poate conecta apoi la necvox. Chiar daca s-ar putea conecta am inteles ca camera mentionata de mine ar fi pe 6v insa alimentarea din harness e pe 12v.

Chestia cu voltajul nu o pot confirma neavand schema electrica insa am verificat montajul inainte sa o dea jos si
ar mai trebui ceva de genul cum am incarcat in imagine ca sa functioneze.

CBD9523B-CD5F-45E2-BDF7-3E6A933413A9.jpeg

Link spre post
  • 3 weeks later...

Link-uri de download găsești pe site-urile de profil, aici intră sub punctul 4.b din Regulament

De reținut că orice harți noi necesită cobai pentru testare, deci nu le folosești imediat ci după vreo săptămână în care au fost testate de alții.

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...