Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

Intr-un fel are dreptate @fratello.

Eu din experienta iti recomand a reformata stick-ul si pune apoi numai upgrade.lgu de instalare SuperMod. Cateodata arhiva doar stersa si copiata inapoi nu mai functioneaza.

De fapt asa se procedeaza de fiecare data inainte de a scrie ceva pe USB se formateaza rapid stick-ul.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Minune ! Am formatat stick-ul, am pus pe el doar .lgu, si s-a instalat fara probleme ! Celelalte foldere le-am pus pe alt stick pe care-l conectez cand vreau aplicatiile instalate odata cu SuperMod. Totul functioneaza impecabil ! Multumesc pentru sprijin.

Link spre post

... daca tot am inceput reconstructia MediaNav Evo... ar fi superb un iGO Primo sau iGO NextGen... :)  si niste net, acolo, ceva prin modem (stick USB 4G)... 

Link spre post

DCH din cate stiu sunt acceptate doar cateva stick-uri modem USB, dar nici nu am incercat. Am vreo 2 modem-uri USB.

Legat de iGO Primo iti pot arata ceva interesant:

2SsrJ.bmp

Carbone.png.7bfdc11db48dfc8d7e8b21ccf9e50537.png

Carbone2.png.63a2ce17b3629a15de87465da1e9ddc8.png

Aceasta este chiar navigatia MediaNav-ului pe care sa aplicat un skin Carbone si a deblocat aproape toate functiile iGO Primo.

Eu pe al meu asa il am facut si chiar imi place cum arata. De fapt nngnavi e chiar un iGO Primo.

De NextGen e deja prea mult.

Editat de Neek
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...