Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Am descoperit acum că nu m-ai merge start & stop sau e din cauza temperaturilor. Eu îmi aduc aminte din manual că diferă în funcție de temperatură. Vă mulțumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 41
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu numai temp.ext.influenteaza S/S.Si starea bateriei.Un exemplu..Am circulat prin oras 2 zile in care nu a intrat S/S.A treia zi am facut un drum extraurban unde S/S si.a facut simtita prezenta.

Salutare tuturor. Astăzi am pus folie pe măgăruș.

Posted Images

Pai daca e un pic mai rece afara e logic ca motorul sa se incalzeasca putin mai greu. Pentru ca functia "start-stop" sa fie activa motorul trebuie sa aiba o anumita temperatura, imi scapa acum valoarea exacta dar o gasesti in manual. Stai linistit ca nu are nimic.

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Nu numai temp.ext.influenteaza S/S.Si starea bateriei.Un exemplu..Am circulat prin oras 2 zile in care nu a intrat S/S.A treia zi am facut un drum extraurban unde S/S si.a facut simtita prezenta.

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
  • 6 months later...

Solar Zone, produsă de o firmă din "Țara Sfântă", Hanita Coatings

Verifică să  existe timbre RAR lipite pe fiecare suprafață de geam si sa porți în mașină certificatul de conformitate cu holograma RAR, primit de la firma autorizată să monteze folii.

http://www.rarom.ro/?page_id=895

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Bună dimineața. Mulțumesc pentru informații. Dar am tot ce trebuie+holograma pe certificat. Cel care a pus folia este autorizat și mai ales că lucrează la circulație plus că îmi este enoriaș chiar practicant și prieten bun cu mine și nu cred că îmi făcea ,, bucuria,, de genul acesta. O zi bună tuturor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...