Sari la conținut

Noul Duster One Edition(Limited Edition)

Postări Recomandate

Inca nu s-a rezolvat. Din discutiile de pe forumuri (alea italiene si franceze, ca de la romani nu afli nimic), se asteapta la sfarsitul lunii iunie sa apara o solutie software. Computerul isi revine oricum ai directiona aerul. Rece sa fie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

AM 8000 DE KM DE LA 03 IAN.2018,A FOST IN PRIMELE 100 CU CAMPANIA ONLINE CU REZERVARE ,,EDITION ONE,,  

Am facut 22000 km ..fara probleme ,,consum (1.5 dci 110 cp 4x4) 4.8l/100km  mediu

Reusesti sa nu mai scrii cu CAPS?

Posted Images

De la service mi-au zis ca se lucreaza la rezolvarea bug-ului din soft si ar fi la faza de teste. Un prieten electronist mi-a spus ca e putin probabil sa se poata rezolva doar din soft pentru ca problema ar putea fi de la ceva componenta care este de o calitate proasta si isi modifica potentialul electric la temperaturi ridicate blocand astfel softul. Vom vedea..

Link spre post

Azi am ridicat capota si totul e ok dar am observat ca nivelul la lichid racire e mai jos fata de cum era cu aproape un deget..e normal cand e f.cald sa scada fara sa vad pierderi? E antigel galben verzui...sa completez?

Link spre post

Azi a fost f. cald dupa 35 de km de mers normal am bagat.o in garaj si am auzit ceva ca o sfaraiala .mi.am dat seama ca e metal incins toba cred si am ridicat capota trosnea si ceva table din jurul turbinei de sus..dar pe bord temperatura si totul era normal..pai la 40 de grade daca mai si urc pe dealuri nu iese fum din ea? D.ne fereste.?

Asa lucreaza motorul si furtunele de la turbina ..f.incinse..

Link spre post

Stef13 :) cum sa nu se stie de la romani?  Scrie si aici pe forum, noi am raportat problema la Dacia de la testarea din Grecia :) Dureaza mult din cauza firmei Continental si a solutiei/testarii lor.

Forum.png

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...