Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Da, am gasit ceva discutii si pe un forum german, insa nicaieri ceva concret despre cum se activeaza aceste functii.

Se pare ca producatorul le-a pregatit deja insa asteapta sa le activeze peste ceva timp, la modelele ulterioare, in ideea de a veni cu ceva nou si atractiv la momentul respectiv, fara a schimba nimic din hardware. Asa s-ar explica si discretia celor din sistem care probabil au aflat cum.. insa oficial n-ar avea voie sa schimbe nimic.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor. Astăzi am descoperit că dacă dai ștergătoarele pe mers normal când opresc la stop se opresc și ele și trec în mod de temporar merg la câteva secunde. Apoi când plec revin la normal. Este o opțiune super. Sper să mai descoper alte opțiuni. Sunt curios cu proiectoarele dacă se pot activa cumva. Vă mulțumesc. O seară bună tuturor.

• Like 2
Link spre post

Pentru resoftare. Am auzit si eu ieri. Ceva probleme cu norma de poluare. Se rezolva.

Posibil sa primim scrisoare si noi, cei care le avem deja achizitionate, dar nu este obligatoriu.

Editat de cbogdy
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...