Sari la conținut

Camera video auto

Postări Recomandate

On 10/09/2018 at 09:54, Lumberjack said:

Hello,

Am sa raspund la problemele ridicate de @Chucky dupa cum urmeaza.

De la momentul acestui post au fos doua update-uri de soft la aplicatia de Android:

SOLVED

SOLVED

Aplicatia de Android NU are buton BACK. Se foloseste butonul BACK al telefonului - fie ca e fizic sau soft.

SOLVED

Conexiunea  wireless cu DVR-ul impiedica telefonul sa incarce harta din Google Maps. Daca aceasta a fost incarcata anterior se va afisa.

Oricum se lucreaza la o solutie.

Trebuie oprita conexiunea Bluetooth cu MediaNAV-ul. Cel mai bine este sa inchideti conexiunea Bluetooth a telefonului atata timp cat sunteti conectati la DVR.

Aici pare a fi o problema hardware. @Chucky te astept cu un telefon sa rezolvam aceasta problema. Sper ca te-ai intors din concediu :) ca ne faci pe toti gelosi ?!

Un SD Card mai lent poate genera aceste tipuri de probleme. Alegeti un card Foto/ Video rapid daca vreti sa schimbati SD Card-ul cu unul mai mare. Chiar daca este mic, cardul cu care vine DVR-ul este "INDUSTRIAL grade"

Inchiderea conexiunii Bluetooth va rezolva si aceste probleme.

Pretul de montaj depinde de fiecare reprezentanta in parte. Instalarea se face in service-urile Dacia.

Multumesc mult de feedback, am comandat si voi pune si eu niste impresii foarte rapide cand ajunge.

Doar o alta intrebare scurta - cardul de memorie se poate schimba oricand sau este accesibil doar prin demontare?

Toate cele bune,

Catalin

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 240
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Carcasa DVR-ului are doar electronica acestuia si nu contine nici un senzor. Acesta, daca exista, este lipit de parbriz. DVR-ul se alege in functie de existenta acestui senzor pentru simplul fapt

Vezi ca in comert sunt mai multe variante de firmware ale acestui model: 1) Viofo A119 V2: 2560*1440p https://www.amazon.de/VIOFO-2560x1440P-Camera-Discreet-Design/dp/B07G14KWPB/ref=asc_df_B07G14

Pai userul @Falcon cine crezi ca e?Doar nu Mos Craciun..

Posted Images

...cardul de memorie se poate schimba oricand sau este accesibil doar prin demontare?...

Cardul este usor accesibil:

image.thumb.png.99aa3b867ef76d9202f7b49e4fd352f3.png

De asemenea se poate folosi si un SD Card mai mare. Recomandarea mea este sa folosesti un card rapid, de buna calitate.

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare tuturor,

Ma intereseaza si pe mine aceasta camera video, dar am sunat zilele trecute la dealer-ul din Brasov de unde am cumparat masina (Duster 2018) si mi-a explicat ca de fapt acest accesoriu nu este disponibil/compatibil.

Daca este cineva care l-a cumparat/montat, ma poate ajuta cu informatia de unde anume (de la ce dealer, eventual si un pret)?

Multumesc

Link spre post
14 hours ago, Tavi said:

Salutare tuturor,

Ma intereseaza si pe mine aceasta camera video, dar am sunat zilele trecute la dealer-ul din Brasov de unde am cumparat masina (Duster 2018) si mi-a explicat ca de fapt acest accesoriu nu este disponibil/compatibil.

Daca este cineva care l-a cumparat/montat, ma poate ajuta cu informatia de unde anume (de la ce dealer, eventual si un pret)?

Multumesc

Salutare,

Acest accesoriu este perfect comaptibil cu Dacia Duster 2018. A fost dezvoltat impreuna cu inginerii Dacia special pentru aceasta masina.

Exista in 2 variante, in functie de dotarile masinii: Referinta 8201713925 - pentru masinile cu senzor lumina/ploaie si Referinta 8201701594 - pentru masinile fara senzor lumina/ploaie.

Produsul este prezentat si in brosura oficiala de accesorii (la pagina 28 - CUTIE NEAGRĂ PENTRU ÎNREGISTRARE INTEGRATĂ)

https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/ro/vehicles/duster/duster-hjd/brochures/brosura-accesorii-noul-duster.pdf

Pretul este afisat pe site-ul oficial Dacia, il gasesti in link-ul de mai jos:

https://accesorii.dacia.ro/#!/detail/4fa6b01b-1dd1-4428-a22e-842ba5680d4e

Tariful pentru manopera poate fi aflat de la dealer, montajul dureaza aproximativ 2 ore

O zi buna

Link spre post

Multumesc @Falcon

Nu stiu de ce cei de la dealer mi-au zis ca nu se poate monta. O sa le comunic exact codul accesoriului, poate voi primi alt raspuns.

La fel am patit cu ei si cand i-am intrebat de alte accesorii din catalogul Dacia (alarma si cotiera), ei mi-au zis ca desi sunt in catalog de fapt ele nu exista, nu sunt compatibile, etc...

Link spre post
1 minute ago, Tavi said:

Multumesc @Falcon

Nu stiu de ce cei de la dealer mi-au zis ca nu se poate monta. O sa le comunic exact codul accesoriului, poate voi primi alt raspuns.

La fel am patit cu ei si cand i-am intrebat de alte accesorii din catalogul Dacia (alarma si cotiera), ei mi-au zis ca desi sunt in catalog de fapt ele nu exista, nu sunt compatibile, etc...

Cu multa placere

Imi pare rau de cele intamplate, produsele exista in stoc, pot fi comandate la centrul de piese de schimb Dacia. Poate cu ajutorul referintei vei obtine raspunsul corect. Sa ne tii la curent te rog

O zi buna

Link spre post
On 24/10/2018 at 10:37, Tavi said:con

Ma bag si eu in discutie insa am trecut oarecum prin aceeasi situatie pana nu le-am spus exact numarul exact al piesei ca si referinta.

Sper sa fie din cauza ca inca piesele astea sunt noi, nu s-au lovit de ele si nu e doar indolenta si miserupismul deja traditional al romanului.

Link spre post

Dupa o intarziere destul de mare mi-au instalat si mie modelul de camera pentru Duster 2018 (cu senzor lumina) - instalarea in sine dureaza extrem de putin, ce a durat mult a fost sa vina camera ?

Deocamdata nu am avut timp sa ma joc decat cateva minute dar pare foarte OK cu o exceptie - pe Android conexiunea la telefon pare a avea probleme serioase din cauza ca mai toate telefoanele Android mai recente recunosc ca acea conexiune nu are Internet si se deconecteaza f repede (cautand o alta conexiune). Eu am avut timp doar de un test scurt pe un Pixel2XL (ca parte a testului in faza 2 am pus manual si captive_portal_detection_enabled pe 0 insa nu a fost nici o diferenta), o sa mai ma uit in weekend.

Pe iOS insa pare ca merge OK.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...