Sari la conținut

Tavi

Members
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Tavi

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Si eu am luat un Duster prin rabla si a fost in felul urmator: In 10.03 am dat comanda si platit avansul de 5%. Am primit bon de comanda pe suma totala (fara rabla) si VIN fictiv, agentul de vanzari mi-a spus ca reducerea rabla se va aplica abia la plata diferentei de 95%. Am lasat actele pentru rabla la dealer (certificat fiscal, copii carte, talon). Dupa ce s-a dat drumul la programul rabla am fost iar la dealer si am luat nota de inscriere, apoi am casat masina si predat la dealer certificatele de distrugere si radiere. In 13.04 m-a sunat agentul si mi-a zis ca masina a iesit din fabrica si pot achita diferenta. Am platit restul din care s-a scazut valoarea tichetului rabla. Acum astept sa ajunga masina la dealer ca sa o ridic (probabil saptamana asta spre sfarsit).
 2. Tavi

  Duster 2, 1.5dci 4x4

  Sa o stapanesti sanatos @blindman Si eu sunt tot din Brasov, imi poti spune de la ce reprezentanta ai luat-o si cum a fost experienta ta? Sunt interesat si eu sa achizitionez noul Duster.
 3. Buna ziua, Si pe mine ma intereseaza achizitia noului model de Duster. Din pacate mi se pare ca Dacia arata o lipsa de respect pentru piata din Romania, din moment ce nu ofera gama de echipari pe care o ofera in Vestul Europei (spre exemplu, Prestige pentru motorizarea 1.2 Tce, sau macar optiunea de clima automata pentru echiparea Comfort, optiune care in vest costa 250 EUR). Stiti cumva daca sunt in plan in viitor? Sunt curios ce cheltuieli suplimentare implica achizitionarea unui Duster de la o reprezentanta Dacia din Vestul Europei, adica pe langa pretul de achizitie ce alte cheltuieli sunt necesare pentru a putea aduce masina in Romania (ITP, numere, etc.). Poate @connectorxp ne va spune in cazul lui, ce va presupune aducerea masinii din Hamburg in RO.
×