Sari la conținut

Camera video auto

Postări Recomandate

Acum 37 minute, Lumberjack a spus:

Masoara-l, te rog, cu o ruleta, cu camera data jos. 

image.thumb.png.259b123025d2c897caa403739c115331.png

Da, il masor un pic mai tarziu dupa ce termin cu sedintele online ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 240
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Carcasa DVR-ului are doar electronica acestuia si nu contine nici un senzor. Acesta, daca exista, este lipit de parbriz. DVR-ul se alege in functie de existenta acestui senzor pentru simplul fapt

Vezi ca in comert sunt mai multe variante de firmware ale acestui model: 1) Viofo A119 V2: 2560*1440p https://www.amazon.de/VIOFO-2560x1440P-Camera-Discreet-Design/dp/B07G14KWPB/ref=asc_df_B07G14

Pai userul @Falcon cine crezi ca e?Doar nu Mos Craciun..

Posted Images

Acum 6 ore, Mak a spus:

imposibil sa nu gasesti ce ai nevoie.Prin tot google asta..

Crede-ma ca am cautat de mi s-au ars bitii in placa de retea si nu gasesc. In schimb am asit cum ca 3M prin parteneri poate sa furnizeze dublu adezive decupate la formele si dimensiunile clientului ... desigur (ma gandesc) la volume si preturi inaccesibile pentru mine.

Acum 7 ore, Lumberjack a spus:

Succes! :D 

In sfarsit am terminat cu sedintele si am reusit sa masor suportul. Dimensiunile sunt: 70mm dimensiunea alba si 168mm dimensiunea rosie. Am atasat poze.

20210803_194025.jpg

20210803_193909.jpg

Link spre post
  • 10 months later...

Salutare tuturor.

As dori sa va adresez o intrebare: cum se poate reseta camera de bord renault? Ma refer la cel OEM.

Am unul montat pe masina care pana nu demult a functionat perfect, dar de vre-o saptamana si ceva cand am incercat sa ma conectez la ea prin wifi sa descarc o filmare nu am reusit. Imi zicea ca nu a esuat autentificarea wifi.

In manualul (sau ma rog in pliantul ce vine cu camera) scrie ca tebuie sa tin apasat butonul reset cel putin 10 secunde, care are ca efect resetarea parolei de wifi la valoarea de fabrica 12345678, dar din pacate nu functioneaza.

Este ceva "procedeu wodoo" de urmat daca vreau sa resetez parola wifi?

Multumesc anticipat.

Mentionez ca nu am gasit respuns viabil niciunde in acest mare haos al internetului.

Link spre post

Pentru reset :

6 .Turn ignition on

7. Press (!) more than 10 seconds ‐ reset Wifi  --- Retry this procedure several times

8. Connect mobile device to DVR (pass: 12345678) --- It is the mobile device connected?

Yes - go to 9

No - Try another mobile device. New

mobile device connected to DVR?

Yes - go to 9

No - Replace DVR

9 Open Renault Dashcam App

Înainte de reset verifică telefonul tău, poate a primit update de OS și Renault Dashcam app nu mai are permisiuni

Link spre post
  • 7 months later...

Orice model îți permiți, de la A119 la A139 sau T130.

Ideea e alta - cum și unde vrei să o prinzi.

Am avut A119 v1, cineva și-a luat 119 v3, altcineva A129. A-urile sunt cam bulky. Dacă mai ai la oglinda retrovizoare și plastic ce acoperă senzorii de ploaie și lumini, o să arate ca nuca în perete, pentru că trebuie lipită de carcasa de plastic a senzorului.

Mai degrabă un model ca T130, stil cilindru/baston/pe orizontală. Vezi și pe la alți producători, poate chiar și Garmin.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...