Sari la conținut

standdupp

Fum/Noxe sub capota la prima pornire de dimineata

Postări Recomandate

Salut,

Am observat ca la prima pornire de dimineata in general motorul emana cateva noxe care se vad iesind de sub capota, care daca am aeratoarele pornite le baga si in habitaclu. Toata chestia asta dureaza cateva secunde dupa ce motorul a pornit apoi nu mai am asemenea problema la urmatoarele porniri, daca evident motorul nu s-a racit in totalitate.

Voi ati patit la fel? E sau nu e ceva normal?

Mentionez ca in mers sau in stationat problema nu apare, ci doar la prima pornire din zi cand motorul e rece si probabil de la cum il invarte arderea este incompleta si ies acele noxe.

Astept si raspunsurile voastre.

Mersi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Completeaza-ti profilul cu tipul motorului, n-avem de unde sa ghicim ce ai sub capota. In alta ordine de idei, baga nasul sub capota si pune pe cineva sa porneasca motorul, macar sa identifici zona generala din care apar noxele.

Editat de dragosb
  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:thumbsup:

Acum vezi de pe unde iese fum. De preferat desfa carcasa filtrului de aer si roteste-o in sus ca sa ai vedere si acces mai bun :)  

- scoti futunul 1

- Desfaci surubul 2 ca sa nu te impiedici in senzorul ala

- slabesti colierul 3

- tragi cu incredere de filtru, sta pe 4 picioare cu garnituri de cauciuc si il rotesti cat sa ramana totusi in tubul prins cu colierul 3, sa nu-ti asipire mizerie in motor.

Untitled-1.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×