Sari la conținut

Intretinerea filtrului de particule la Duster

Postări Recomandate

Acum 5 ore, standdupp a spus:

Inca o intrebare mai am. In acest stil de mers, cam la ce intervale faci reviziile ? Schimb ulei si filtre, inclusiv filtru motorina.

Intre 10 si 15.000. Ulei, filtru ulei, filtru motorina. Filtrele de aer la maxim 7-8000.
20.000, ca la carte, mi se pare aberant de mult.

La 2-3 revizii schimb si uleiul din dif spate si cutia de transfer.

Editat de dragosb
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 minute ago, dragosb said:

Intre 10 si 15.000. Filtrele de aer la maxim 7-8000.
20.000, ca la carte, mi se pare aberant de mult.

Eu de obicei schimbam totul la 10.000 la masina ce o aveam inainte, tot 1.5 DCI, dar Euro 4. Cred ca asa voi face si la asta, maxim 15.000.

Link spre post
  • 1 month later...

Inseaman ca dealerul nici nu s-a obosit sa deschida manualul. Scrie clar acolo ca se schimba uleiul din diferential daca se circula in conditii de umezeala / treceri prin apa, nu-mi mai amintesc exact exprimarea. Dar se schimba. E o operatiune de 15 minute. 

Link spre post

si eu m-am uitat cam lung, am trecut peste caci stiu ce informatii pretioase prmesti de la astfel de specimene... inainte de a opta pentru duster, inclinam catre o honda crv din 2007 pe care am dus-o si la test in service honda. De la mecanic am aflat ca uleiul in diferentialul acesteia se schimba anual. Autoturismul mergea pe 4x4 automat in permanenta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...