Sari la conținut

Postări Recomandate

Alte chestii ce le_am mai rezolvat simplu..zdranganitul numarului...am luat 2 bucar de cauciuc cu adeziv de la dedeman care se lipesc pe picioarele scaunelor din casa sa nu zgarii pe jos si le_am lipit pe interiorul numarului de inmatriculare iar zgomotul a disparut!! Acum a observat ca la un hop mai mare zdrangane polita aia de la portbagaj...sa vad ce inventie mai fac sa fie liniste!! :P

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu am pus respectiva polita pe un raft in garaj si nu mai zdrangane.. Oricum, de cand cu geamurile negre pe spate, nu mai era utila la nimic.

Alte chestii ce le_am mai rezolvat simplu..zdranganitul numarului...am luat 2 bucar de cauciuc cu adeziv de la dedeman care se lipesc pe picioarele scaunelor din casa sa nu zgarii pe jos si le_am lipi

Te mai ajuta si iarna, cand pastreaza ceva "racoare" in portbagaj.  

Posted Images

On 20/07/2017 at 9:47 PM, cyprybrasov said:

Acum a observat ca la un hop mai mare zdrangane polita aia de la portbagaj...sa vad ce inventie mai fac sa fie liniste!! :P

Eu am pus respectiva polita pe un raft in garaj si nu mai zdrangane.. Oricum, de cand cu geamurile negre pe spate, nu mai era utila la nimic.

Link spre post

@mugur e corect ce zici tu, ca ajuta la antifonare... insa si daca ai portbagajul plin de porcarii (ca unii din noi) plus muzica buna :) nu mai sesizezi ca nu ai placa la tine :P

PS. Si a mea sta agatata de usa garajului de vreun an si ceva :D

Link spre post

O sa scot odata (cand oi spala temeinic masina) tot ce am in portbagaj si o sa le intind sa le fac o poza... ca sa vad cat de rau am ajuns. E dezastru. Trebuie sa mai elimin din ele :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...