Sari la conținut

Postări Recomandate

• 5 months later...
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu am pus respectiva polita pe un raft in garaj si nu mai zdrangane.. Oricum, de cand cu geamurile negre pe spate, nu mai era utila la nimic.

Alte chestii ce le_am mai rezolvat simplu..zdranganitul numarului...am luat 2 bucar de cauciuc cu adeziv de la dedeman care se lipesc pe picioarele scaunelor din casa sa nu zgarii pe jos si le_am lipi

Te mai ajuta si iarna, cand pastreaza ceva "racoare" in portbagaj.  

Posted Images

Salut,

am rezolvat si eu scartaitul ce se auzea undeva in zona schimbataorului. Problema similara ca mai sus: cablurile de la tomonerie la anumite turatii ale motorului(in principiu la momemntul debraierii)atingeau pe tablia de protectie de langa teava de esapament.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai am momemtan doar un greier destul de nereproductibil. Ceva prin plafon(fix in dreptul soferului) care se manifesta atunci cand trec peste denivalari si caroseria se contorsioneaza sa zic asa, este cumva stramba. este un fel pacanitura usoara ca si cum ceva ar atinge in plafonul masinii, probail pasla de izolare sau vreun cablu desi pe acolo nu vad ce cablu sa treaca. Cei de la garantie nu par dispusi sa dea jos plafonul pt acest lucru(cred ca ele e frica ca apoi sa nu se auda mai multe pacanituri). Alte idei?Mai am momemtan doar un greier destul de nereproductibil. Ceva prin plafon(fix in dreptul soferului) care se manifesta atunci cand trec peste denivalari si caroseria se contorsioneaza sa zic asa, este cumva stramba. este un fel pacanitura usoara ca si cum ceva ar atinge in plafonul masinii, probail pasla de izolare sau vreun cablu desi pe acolo nu vad ce cablu sa treaca. Cei de la garantie nu par dispusi sa dea jos plafonul pt acest lucru(cred ca ele e frica ca apoi sa nu se auda mai multe pacanituri). Alte idei?

Link spre post

Va salut din nou!

Revin dupa timp indelungat cu o continuare a povestii cu schimbatorul.

Ultima data spuneam ca merg la service si revin cu detalii. O fac acum. 

Raspunsul unui mare mecanic al Auto Europa Calea Sagului, Timisoara, legat de nemultumirea mea cu schimbatorul, a fost urmatorul: 

"La masina de 14.000€ ce te astepti?!"

Am lasat asa, am avut cateva probleme personale si nu am putut sa ma tin de ei... si asa am ajuns la jumatatea lui ianuarie. Masina face un an. Sun si ma programez pentru revizie, de data aceasta la reprezentanta de pe Miresei. La programarea din data de 19.01.2018 am spus si de problema mea cu schimbatorul, dar si de arogantele lindicului din Calea Sagului. Cel care m-a preluat a ramas masca si m-a reprogramat pentru 23.01.2018, la prima ora, pentru a se putea uita mai cu atentie. M-a linistit felul in care a vorbit acest domn si faptul ca mi-a spus ce crede el ca ar fi si ca "si daca nu e ce cred eu, sigur gasim o rezolvare". Buuuun! M-am entuziasmat! 

In 23.01.2018, pe la ora 10:30 ma suna ca e gata masina (am lasat-o acolo inca din seara de inainte, pentru a putea fi preluata la prima ora). Am intrebat la telefon daca s-au uitat si au rezolvat problema cu schimbatorul. Nici nu stia despre ce vorbesc (de mentionat ca era alt domn decat cel care ma preluase la programarea initiala). Mi-a spus sa merg acolo si sa ii arat mecanicului despre ce e vorba. Stimatul domn mecanic, un moş care nu parea ca stie ce face, a luat masina la verificat, cu mine in dreapta. La iesirea din reprezentanta, ia viraj prea scurt si se urca pe bordura, apoi pe drum a smâncit motorul, a luat toate gropile posibile si imposibile, dar nu a vrut sa faca asa cum ii spun eu, pentru a vedea exact problema despre care vorbesc. Pe scurt, a condus exact ca un om caruia ii e scarba de masini. Pe drum tot spunea ca nu e nimic in neregula. Intr-un final, dupa un scurt drum de 5 minute in care am crezut ca se rupe masina in doua, ajungem inapoi la reprezentanta. Raspunsul a fost "sa asteptam pana se mai incalzeste vremea, sa vedem cum evolueaza si apoi trimitem un raport la uzina si vedem ce zic ei.".

Am ramas prost din nou...

Nu am putut ramane la discutii pentru ca eram in pauza de masa de la serviciu si am fost limitat de timp, dar am trimis intaririle acolo, cu tot cu masina, pentru a se tine de ei pana se gaseste o rezolvare. Aceasta a venit sub forma unei REprogramari, in data de 02.02.2018, in care vor face o revizie online, impreuna cu cei din Pitesti. Astept sa vad ce minuni mai imi spun... 

Revin dupa ce primesc un raspuns.

Scuze pentru postarea lunga, dar am vrut sa va spun exact ce s-a intamplat si sa va cer sfatul in incercarea de a rezolva macar... ceva. 

Multumesc! 

Link spre post

Din descriere nu se intelege foarte bine la ce fel de zgomot te referi. Eu as putea doar sa-ti confirm faptul ca schimbatorul la Duster e foarte zgomotos. La noul model parca e o idee mai silentios. Totusi, nu intra greu in viteze. Incearca sa gasesti si sa conduci si alte Dustere, iar apoi, daca esti sigur ca la a ta e o problema, fii mai vehement cu cei din reprezentanta. In paralel, scrie si la Vocea Clientului, sunt obligati sa verifice la service (doar ca incearca sa nu folosesti apelative de niciun fel). Nu cere raspunsuri la telefon, ci doar in scris.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...