Sari la conținut

Tutoriale montaj protectii aripi, bandouri Duster

Postări Recomandate

Pai treaba e in felul urmator ,nu mai folosesc nimic le pun cum vin ele ,pt ca ......Nu stiu cu sint modelele inainte de 2022 dar aceasta nu are nici un umar ,proeminenta ceva pe interior ,la aripa spate ma refer ,deci si daca ar avea clemele acelea protectia de aripa sa  incerc sa pun silicon sau ceva nu am unde sa le prind ,este doar tabla asa ,este chiar subtire "ascutita " la extremitatea  ce vine deasupra roti ..... Pai miine sper sa tina vremea cu mine si ma apuc de treaba ,cum am zis daca tin acelea de pe usa doar lipite ,o tine si asta !

Multumesc ,Ovidiu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Servetelele se folosesc exclusiv pentru zonele cu plastic nevopsit. Pentru zonele vopsite se foloseste alcool izopropilic pentru degresare.

Tutoriale montaj protectii aripi, bandouri, ornament portbagaj pt Dacia Duster.   -protectii aripi - 9601 696 32R,9601 789 18R,788A 244 26R,788A 336 13R - pret ? -bandouri laterale - 8087 257 25R -

Posted Images

Ar fi fost bine să le montezi într-un garaj încălzit/acoperit și să lași acolo mașina măcar 24h. 

Nu trebuie să intre în contact cu apa cam 24h și sub nici o forma să o speli în alea 24h. Parcă mai era să nu mergi cu viteza ziua respectivă. 

Link spre post

Da :(,acum sper sa tina ,a plouat asta noapte nu rau a stropit usor ...garaj nici poveste ,de unde ? Ma bucur ca am si loc de parcare :).  Am fost la masina acum, coafura rezista deocamdata timpul va decide !

Multumesc,Ovidiu

Link spre post

Da ,cam pe acolo a fost temp ,oricum peste 10 grade cu siguranta ,si elementele le tineam in masina la 28 de grade ,le scoteam doar sa le montez ,da cit am lucrat la masina 3-4 ore motorul a functionat !!:blush:

Mersi ,Ovidiu

Link spre post

Da asa este ai dreptate,dar ce era sa fac sa astept luni de zile pina le montez ,nu am avut rabdare.....bine ca nu au fost cu minus temp. asta noapte macar atit . dar dupa cum se prezinta eu zic ca o sa tina ,daca era ceva in neregula se observa astazi ,dar stau chiar bine ,cum am zis doar trecerea timpului v a spune ... 🙏

Mersi ,Ovidiu

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...