Sari la conținut

Porcu' Exploratoru'

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si....porcu' a venit! Prima poza in fata reprezentei. Mai multe poze o sa pun in zilele urmatoare, sa vad pe ce coclauri o duc  Super mega incantat!

Din nou s-au adaugat poze noi  https://photos.app.goo.gl/FDUD08WGtlyD7rqz1 . Insonorizarea cu STP e gata (portierel capota, podea, plafon). O impresie generala: sunetul boxelor s-a imbunata

Salutare, Desi mi-am facut contul acum 1 an, abia acum m-am hotarat sa imi iau Duster. Trebuie doar sa mai scot o foaie de la primarie si sa dau avans 5%. Varianta care va fi comandata sapta

Posted Images

Nivelul antigelului e vizibil in vasul de expansiune (ridici capota). Zi-le sa iti arate ca de-aia au comision.

Presiunea o verifici la benzinarie dupa ce alimentezi. Scrie pe usa cat recomanda Dacia (2bar), probabil o sa o ai mai mare (3bar presiunea de stocare) si deci va trebui sa mai lasi din ea, altfel o sa topaie ca o broasca si pierzi aderenta in curbe (am patit la Logan, Megane, Duster). Reseteaza cu SET TP din computerul de bord daca trebuie sa o modifici.

PS. Daca vrei sa te documentezi in avans, da un search pe f.o.r.u.m dupa "manual utilizator" si vezi acolo despre nivel antigel ;)

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc. Deja am 90km cu el, deja a vazut un deal, 4x4 fu folosit la o intoarcere in panta pe iarba, mai urmeaza sa il fac ca un porc. Asta e dorinta mea: sa ajung la spalatorie si sa se vada doar parbrizul :))

IMG_1555.JPG

Primele impresii:

- masina e neasteptat de silentioasa la 110km/h, liniste in habitaclu si stabila

- boxele se aud decent; la volum maxim cu caraie deloc

- inca e ciudat ca la 60km/h sa dau a 6a

Editat de AdrianPop
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...