Sari la conținut

Upgrade Sunet La Ph2 (Boxe)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am terminat insonorizarea Boxele alese sunt Focal pe 2cai pe spate iar pe față tot Focal dar cu crossover si tweetere separate Sunt ajutate de un subwoofer activ Alpine discret sub scaun. Pr

Păi în felul ăsta trebuie schimbata și tapițeria de pe uși că plasticul acela ieftin doar rău face la octave. Si planșa de bord și ornamentele de pe stâlpi sau din portbagaj. De pavilion să nu mai s

Stai linistit totul e ok - glumesc si eu.... ma mai agit cand ma prinde Daniel la colt

Posted Images

Am terminat insonorizarea

Boxele alese sunt Focal pe 2cai pe spate iar pe față tot Focal dar cu crossover si tweetere separate

Sunt ajutate de un subwoofer activ Alpine discret sub scaun.

Primăvara vine :)

post-4246-0-14071000-1486752918_thumb.jpg

post-4246-0-93121900-1486753164_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Super insa nu e insonorizare completa :)

1. In spate la burete se da cu strat antirugina antifon (nu de alta dar e deajuns un coltulet sa se dezlipeasca si sa prinda rugina ca se agraveaza exponential. Mai ales ca pe acolo curge apa.

2. Tabla si ea trebuie antifonata cu placa speciala ca sa nu mai vibreze.

O sa revin cu toate informatiile cand termin.

Editat de Cain
Link spre post

Păi în felul ăsta trebuie schimbata și tapițeria de pe uși că plasticul acela ieftin doar rău face la octave. Si planșa de bord și ornamentele de pe stâlpi sau din portbagaj. De pavilion să nu mai spunem :) Avem până la urmă cele mai ieftine masini din segment .... Corect ce spui tu, fără urmă de îndoială . Dar... mai ieftin io m-am gandit sa dau din când in când basul gros si se autoventileaza ușile săracele :) Sa tinem cont că masinuțele noastre sunt tratate totuși antirugină, și nu cred ca trebuie exagerat cu cheltuielile. Adică eu nu am să o fac. 350E in audio pt mine ajung si cred că i-am impărțit destul de bine. O masina de un an fie ea si Dacie, nu ruginește biata in urmatorii ani pt că i-ai insonorizat nițel ușile :)... Daca esti pasionat de acustică sau superperfectionist in matrerie, iti iei din start alta masină, din alta clasa și.... cu siguranță nu te dai cu ea in off :) Dar să așteptăm și alte păreri/proiecte. Ale mele astea sunt :)

Link spre post

Daniel inca nu am decolat :frantics: , dar imi dau seama cat de greu e sa vizualizezi de exemplu 3 lasere si 3 camere pe un Duster :) - na :hyper: .... dar ClioRS, eu am dat 150 euro pe toata povestea asta audio - daca tu nu poti sa scoti decat la 350E... te inteleg, lasa ca si OEM sunt bune, strugruii estem acrii la pareri si atrage Daniel sa imi scoata ochiu iarasi :)

Editat de Cain
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...