Sari la conținut

Viitor Posesor De Duster 4X4 1.5Dci

Postări Recomandate

Salut si va multumesc pentru raspunsuri.

Am optat pentru diesel pentru cuplu si pentru ca fac aproximativ 35.000 km pe an. Si-mi place mai mult sunetul motorului diesel :)

Deocamdata explorez optiuni de cumparare, evident second, si deindata ce il cumpar va povestesc tot despre el. Aveti niste ponturi despre ce sa caut la un duster second ca sa reduc riscurile de mers des cu el la service dupa ce-l cumpar?

Multumesc.

S.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Sfatul meu este sa iti iei una revanduta de un dealer Dacia. Asa ai certitudinea numarului de kilometri si are toate reviziile facute in showroom. Eu am cumparat una ce provine din flota Petrom. Inca mai sunt la vanzare la dealeri dustere ce provin din Petrom, fab. 2012 si 2013. Le recunosti dupa culoarea Albastru-jandarmerie si bandouri aripi+usi aplicate. Eu nu am avut nicio problema cu ea si o am de un an si 1 luna :). Mai multe detalii despre masina mea poti sa vezi pe topicul dedicat http://forumduster.ro/topic/2073-sunt-nou-pe-aici-duster-15-dci-4x4-110cp-albastru/

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...