Sari la conținut

Geamurile Spate Coboara Singur Cam Un Centimetru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

DA...un holzsurub lung infiletat in plasticul portierei ca manivela sa se propteasca in el. :hyper:

Evident ca a fost o gluma...... @quarelin si eu la a mea am probleme banale cum ar fi sigurantele. Stiu ca este o Dacie si trebuie sa fac totusi o diferenta de calitate cu alte masini

NU e normal, e caz de garanție. Dacă nu se vrea pe garanție atunci se iau măsuri , repoziționare manivelă.

Se vrea si nu se vrea pe garantie, dar dureaza, adica merg pan' la service, le explic problema, vine un cineva, se uita, se scarpina, incepe s-o caute la oua, etc, imi trece viata :) Daca masurile inseamna doar repozitionat de manivela, adica desfacut cateva suruburi, partikip :) La 1300 si 1310 nu cadeau geamurile, dar mergeau mult mai greu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mda, dar era quote la mesajul meu...

și mă refeream doar la diferența ( mare ) dintre ce am propus eu ( un opritor care se poate îndepărta ușor...), și ce a propus el ( găurirea ușii...)

mă rog, era doar o părere personală...

nu este nimeni obligat să o urmeze...

sau, chiar dacă o urma , se putea readuce totul la starea inițială dintr o mișcare ...

stimă!

Link spre post

Eh, nu stiu daca tre' sa-i bagi in seama pe toti care se baga in seama :) Oricum, nu este de la nicio manivela, ce naiba, nu este ea asa de grea incat sa miste tot mecanismul, este stupid, nu stiu cum de m-am putut gandi la asta :) Si m-am si uitat, in pozitia in care sta manivela, geamul fiind inchis complet, ea sta sub orizontala si daca ar cobora de la greutatea proprie, ar inchide geamul, nu l-ar deschide. Pai...da. Masina nu mai este in garantie si n-am chef sa umblu in usi fara sa stiu clar de ce, asa ca o sa pun inapoi paravanturile alea si aia ie, cu ele parca nu coborau geamurile.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...