Sari la conținut

12 Scuturi De Aluminiu Originale Dacia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Florin si Daniel au dreptate - tocmai ce am primit un scut original comandat luni (alaltaieri) la Dacia Cluj Feleac. Pret: 1092 RON (avans 500 luni, restul platit azi la livrare). Pe factura e trecut

90 % trebuie sa ajunga marti si la mine Pret pentru doritori 950 lei

* pe care... Scuze de off dar uneori nu ma pot abtine Nu te supara...

Posted Images

Eu nu m-as crampona de scutul original Dacia care devine un fel de elefant alb, cand exista cele Rival. Aveti aici setul complet:

http://www.jeepmania.ro/488-Scuturi-Protectie-RIVAL/489-SCUTURI-PROTECTIE-Aluminiu---Dural/510~DACIA/3804-SET-4-Scuturi--Radiator---Motor---Cutie-de-Viteze--versiunea-noua---Reductor-Diferential--Conducte-carburant-si-Rezervor-din-Dural-4mm-pt--2010---prezent---DACIA---Renault-DUSTER---RIVAL-Automotive--.html

Pe mine ma tenteaza tare sa il iau. Exista si fiecare in parte separat si la baietii astia am gasit cel mai mic pret pana acum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce tot amintiti de cel de la Dacia daca nu se poate achizitiona? Chiar nu inteleg de ce ne raportam la ceva ce practic nu exista sau se ia doar pe ''sub mana''.

Link spre post

Din cand in cand mai aper prin retea. Cand l-am luat pe al meu abia aparusera iar dupa o lunga perioada in care nu se gaseau.

1 Dacia NU produce nici un scut!

2 Da comanda ferma la un Dealer si-ai sa vezi ca se poate

3 la fabrica (de scuturi) se va putea investiga, atunci cand o mai "cadea" cate unul si pe la unii de p-aci

Florin si Daniel au dreptate - tocmai ce am primit un scut original comandat luni (alaltaieri) la Dacia Cluj Feleac. Pret: 1092 RON (avans 500 luni, restul platit azi la livrare). Pe factura e trecut asa: SCUT MOTOR ALUMINIU 6mm Duster - codul e 758903088R (exact codul din brosura de accesorii sau din vechiul topic al lui @admin cu tutorialele de montaj). Cica mai erau pe stoc, nu stiu cate ca nu am stat sa intreb detalii. Pe scut e ștanțat (pe partea interioara) 24 10 16 (o fi data fabricatiei?).

In concluzie, cine vrea, sa mearga la dealer si sa scoata banu' ca inca mai sunt :)

Conform declaratiei de conformitate (care e datata 2011) producator e (sau era) o firma numita "MUSA PITESTI'96" :)

PS. despre montaj aici: http://forumduster.r...e-dacia-duster/

post-4304-0-81729200-1488979858_thumb.png post-4304-0-91551400-1488979849_thumb.png

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...