Sari la conținut

Vibratii suspensie + directie pe viraj

Postări Recomandate

Va Salut pe toti posesorii de Dster ..... Modelul meu este Laureat 4x2 110 cp dci..... acum am facut 14000 km .... insa de la 3000 km am sesizat aceasta problema pe care o semnalati toti..... bineinteles am fost prin vreo 3 servisuri inclusiv al celor care mi/au vindut masina..... raspunsul : nu ne dam seama de unde provine problema ..ba chiar unii mi/au spus ca am probleme cu auzul ... si uite asa intr-o zi m/am enervat si am facut pe mecanicul adica am urmat drumul invers de unde provine zgomotul/ vibratia.... ce constat?.... volanul ok, merg mai jos si pun mina pe tija de la volan cea care intra in podeaua masinii si trag de ea in stinga si in dreapta bineinteles cu volamul luat putin dreapta si ce constat ca la acest nivel se aude zgomotul /vibratia ... cineva mi/a zis ca este cuplajul din caseta de directie si ca trebuie schimbat tot ansamblul .... la 15000 km.... merg la revizie si le spun ce am constatat ... acum vedeti si voi ce descoperiti dar tare imi este frica ca este un defect de fabricatie.... Va Salut cu Respect si Drum Bun fara incidente!!!!!!

Ai aflat daca este defect sau nu acest joc?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 188
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu inteleg de ce puneti 2.2? Pe stick-ul lipit de caroserie scrie 2.0 pe toate (pentru utilizare normala - asfalt). Eu asa am umflat rotile si nu am nici o bataie/vibratie in roti. 0.2 e o diferenta

Cam ce-ar putea afecta (negativ sau pozitiv) o presiune in roti "setata" la valoarea recomandata de producator? 2.0 este presiunea la care toate testele facute cu aceasta masina au iesit exact asa cu

Ceea ce ati observat amandoi (un zgomot asemanator cu roata frecand un plastic) se numeste ASR si este foarte normal in momentul in care una (sau mai multe) din roti are o turatie diferita de celelalt

Posted Images

• 4 weeks later...
Am fost si eu la service cu acest zgomot si au decis schimbarea casetei de directie. Astept sa ajunga caseta si apoi sa vedem daca o mai face.

Salut,

In sfarsit am prins un reprezentant Dacia la Galati care a putut sa identifice problema. Ca si la tine problema este caseta de directie.Dar asta nu este tot. Domnul de la Dacia mi-a spus ca s-ar putea ca cei de la Dacia sa nu imi acorde garantie ca nu are jantele originale.

Va daci seama ca daca o sa primesc raspuns negativ o sa fac un scandal monstru tinand cont ca problema a aparut inca de anul trecut iar jantele leam schimbat in primvara deoarece a m schimbat setul de cauciuri iar cele originale au ramas cu cauciucurile de iarna.

Ce sa mai spun de cei de la service din galati si braila din cauza fricii lor de chema expertul de la Dacia acum risc sa nu imi schimbe caseta de directie. Oricum cred ca daca problema se va generaliza la un anumit lot vor fi abligati sa cheme toate masinile.

Bine acum daca imi refuza schimbarea casetei voi apela la un avocat poate chiar si la media pentru ceva reclama negativa dar poate isi dau seama ca chiar au o problema.

Respec Vali

Link spre post
  • 1 month later...

Va salut! revenind la subiect doresc sa va precizez ca in urma reviziei am pus si problema vibratiei din caseta de directie ... raspunsul a fost simplu ... TOATE MODELELE DE DUSTER SI LOGAN AU ACEEASI CASETA DE DIRECTIE SI JOCUL SAU MAI BINE SPUS ZGOMOTUL AUZIT ESTE UNUL NORMAL....nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru aceasta problema... motiv pentru care am cerut proces verbal de constatare.... am primit procesul verbal dar zgomotul persista.Va salut!

Link spre post

Salut,

Daca Logan si Duster au aceeasi caseta de directie in cativa ani or sa schimbe toate casete de directie la toate masinile. Sunt niste tampiti cum sa puna aceeasi caseta ? Duterul are roti diferite fata de logan greutatea cauciucului si a jantei este mult mai mare. Ganditiva can luati viraj in loc ce forte trebuie sa invinga directia ca sa miste rotile si ce frecari sunt intre cauciuc si asfalt tinand cont de marimea anvelopei.

La mine unul mi-a scimbat caseta . Cere sa vina un reprezentant Dacia si explica problema exact dupa care trebuie sa te duci cu el pe o zona unde se aude tine trancanitul. Nu te lasa " prostit de baietii de la service care le stiu pe toate". Daca nu vor suna la vocea clientului. Succes si nu te lasa. Vali

Link spre post

Salut,

Eu am inlocuit caseta de directie la duster 1,5 dci, dar din pacate vibratiile reincep sa apara ( dupa doar 2000 km de la inlocuire). caseta este TRW dar ca si cea originala de pe masina fabricatie India.

Cred ca este prost gandita aceasta caseta de directie pentru duster.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...