Sari la conținut

Primul Meu 4X4

Postări Recomandate

@bmcpst, pai e super daca ai primit modul "plug&play" cu mufe dedicate pt tripla spate! Sincer eu nu am avut timp sa mă documentez inaite de a ridica masina, si ce am văzut fugitiv erau chestii cam dubioase... Nu vroiam sa mă apuc de intepat fire la masina nou-nouta si îmi trebuia carligul rapid (nu am tras remorca in rodaj dar cam dupa 1 saptamana deja am avut nevoie, cu incarcatura mica).

Oricum tre sa mă bag cu cheia la el, best practice se pare ca e sa ii verifici strângerea la câteva mii de KM de tras remorca... :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 114
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Planul meu a fost dat peste cap. De la Dusterul meu Laureate, alb cu motor 1.2tce am ajuns la un Duster Orange, vert altai cu motor 1.5dci. Astazi am platit avansul si acum incepe lunga asteptare

Astazi am primit poze cu masina. Din pacate mai am ceva de asteptat pana o sa o iau.

Si inca cateva poze

Posted Images

Eu nu stiu ce are Dacia in oferta, dar marii producatorii de carlige, au module ptr ph1 si ph2.Eu parca am mai spus la momentul respectiv. Modulul are destul de mult functii, si iti recunoaste parca si becul ars de la remorca, decupleaza senzorii si lumina de ceata (spate )cand dai cu spatele si parca mai este ceva, dar acu nu mai am rabdare sa caut

Completez. Dupa ce am motat carligul am luat remorca vecinului sa fac proba si el avea un scurt intre cabluri dar nu stia. Mie mi s-a aprins avaria doar pe bord dar semnalizarile nu se mergeau. Curios. Am crezut ca am montat eu gresit. Am tras o fuga pana la un Baumarkt si am facut acolo proba la o remorca din curte si functionau corect toate. Asa a depistat si vecinul ca avea probleme la remorca :frantics:

Editat de bmcpst
Link spre post

@imbogdan eu iti recomand sa iei si pachetul piele volan+schimbator.

Incalzirea in scaune merita sa o ai din fabrica; pt o diferenta in plus de 100-200 lei ai garantie, si e altceva cand montajul e facut din fabrica.

Majoritatea accesoriilor le-am luat si eu de la @planerata, inclusiv scutul aluminiu din fata. Scuturile pt rezervor si pt diferential le-am luat de la mudster.

Ca idee, eu nu am luat senzorii din fabrica pt ca unu la mana ma enerveaza ideea ca sunt 3, si la cat costau atunci 200 euro (acum sunt mai putini ca a scazut TVA), era prea mult. Cu ~530 lei am luat 8 senzori (fata+spate), la care am si afisaj cu distanta.

Link spre post
  • 2 weeks later...

O luna si jumatate?! Mie imi spusesera ca pentru Orange asteptarea nu dureaza mai mult de doua-trei saptamani.

In cazul meu a fost fix viceversa: am plecat cu gandul la echiparea Orange-culoare argintiu metalizat, motor 1.5 dci si am luat un Laureate alb 1.2 TCe :heart:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...