Sari la conținut

Primul Meu 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Planul meu a fost dat peste cap. De la Dusterul meu Laureate, alb cu motor 1.2tce am ajuns la un Duster Orange, vert altai cu motor 1.5dci. Astazi am platit avansul si acum incepe lunga asteptare

Astazi am primit poze cu masina. Din pacate mai am ceva de asteptat pana o sa o iau.

Si inca cateva poze

Posted Images

Scut frontal (bara, motor, cutie) este de otel de la Mudster la un pret mult mai bun (mai Putin de jumate) doar ca are 15kg :) Mie azi mi-a sosit, sa vad cand am vreme sa il montez...

Carligul sincer mie nu mi se pare asa de scump daca vrei sa il montezi in reprezentanta. Tot atâta am dat si eu. Unii coegi au iesit mai ieftin, insa pt garantie la instalatia electrica mi se pare ca tot la ei trebuie montat, si trebuie întrebat daca iti accepta modul electronic diferit de ce au ei. Deci putin mai complicat logistic...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@killer, nu vreau sa influientez pe nimeni si fiecare face pana la urma cum doreste. La mine montajul carligului l-am facut eu. Cine a mai folosit cheia fixa , stie atunci sa stranga si cateva piulite. Orice carlig vine cu manual de utilizare, iara daca te uiti pe desene pas cu pas, practic este greu sa gresesti. La instalatia electrica, daca a este dedicata pentru Duster, nu trebuie decat sa scoti mufa de la stopul din stanga , iar in stop cuplezi mufa de la modul, caci se potriveste perfect, dupa care in modul cuplezi mufa care era inainte introdusa in stop. De fapt intercalezi modulul instalatiei carligului intre stop si cablul original al masinii. Apoi, cablul de alimentare, care este impreuna, cu tot cu siguranta de 15 parca, se pune in tabloul de sigurante. (tablou de sigurante, impropriu spus).

Sincer vorbind, acum ca stiu cum se monteaza, mi-as fi dat palme singur, daca as fi apelat la reprezentanta sau orice alt meserias. In decembrie cand am facut revizia, am vazut ca mi-a verificat si carligul. Este totul in regula.

Link spre post

FYI. Preturi proaspete de la Dacoserv Bucuresti

Va comunicam urmatoarele preturi la accesorii

Set bandouri--823 lei/set complet -3h--212

Tavita cauciuc pt portbagaj--159 lei--0.0 h

Vezi sa fie bandouri usi si aripi+bara, erau coduri diferite

Link spre post
@marinel: daca pretul ala e doar pt setul de usi cu siguranta o sa mai stea mult in magazin/reprezentanta

@bmcpst: mie mi se pare mult aproape 11mil pt 2 bucati de fier si niste cablu

Mai degraba pentru aripi si bări. Cel pt usi vreo 500 lei. Aşa era cînd vroiam sa-mi pun eu in urma cu un an jumate

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...