Sari la conținut

Un Urs Panda (Laureate 1.5Dci 4Wd)

Postări Recomandate

Senzori pe bara fata nu cred ca exista la Duster.

Din buton se opresc cei din spate.

Exista senzori parcare față si la Duster, am vazut in catalogul de accesorii originale.

Pentru cateva zile sunt departe de masina si nu pot verifica, dar am stat mereu cu impresia ca butonul e doar pentru senzorii de parcare față, mai ales ca si la alte masini exista un astfel de buton (probabil sa nu streseze bipaitul cand se merge bara la bara). Nu vad ce sens ar avea dezactivarea senzorilor spate dintr-un buton. Aia oricum sunt activati doar cand se selecteaza marșarierul. Sau poate ar deranja la offroad si de asta ar fi nevoie de buton care sa-i amuteasca definitiv?! Ciudat..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

ontopic..   Panda 4x4:  

Comandat la sfarsitul lui februarie ,a sosit pe 4 aprilie. Comanda a fost :Laureate alb, 1.5dCI ,4x4, navi si cruise-control. M-am trezit cu senzori presiune roti si butonul de senzori parcare ,doar

Daca vrei sa iesi mai ieftin, ornamentele argintii de pe bare (si alte accesorii) le gasesti si aici la un coleg cu preturi bune - @planetara   Exista tutoriale PDF la sectiunea dedicata, poti sa l

Posted Images

Din fabrica Dusterul are (optional) senzori de parcare doar pe spate (3 bucati). Butonul din bord e pt a dezactiva senzorii de fabrica.

La dealer exista ca accesorii senzori parcare fata (4 buc), spate (4 buc), respectiv fata+spate (8 buc).

LE. Codurile sunt: 284475753R (pt senzorii spate)

6001998908 (pt senzorii fata+spate)

8201457602 (pt fata)

Editat de SYL40
Link spre post

E clar acuma. Si eu de colo.. am tras concluzia fara sa-l verific, dupa logica mea si dupa experienta altor masini. Dar in cazul asta tot nu-i inteleg utilitatea :)

Editat de Stef13
Link spre post

@Stef13, doar pentru lamurire ca sa nu mai poluam aicea topicul omului :)

Uneori e nevoie sa dezactivezi senzorii, temporar - e mega enervant sa faci manevre cu bipaitul ala nejustificat...

De exemplu:

- senzorii sunt murdari si suna non-stop cand bagi in marsarier (intr-adevar la cei OEM trebuie sa fie tare murdari ca sa faca asta, dar se poate intampla)

- ai de tras o remorca, iar senzorii nu sunt cablati sa reconoasca prezenta ei (depinde cum a fost montat carligul, insa e un caz frecvent) - cand bagi in marsarier o sa sune la modul enervant (iar sa intorci cu remorca e dificil si fara sa te frece buzzerul ala in continuu)

Link spre post

Cam offtopic:

Dar in cazul asta tot nu-i inteleg utilitatea :)

Look on the bright side ai nevoie doar de calculator de parcare şi senzori, restul e cablat.

Idem pentru RVLV(=CCSL=cruise control speed limiter), ai funcţia prezentă pe injecţie(trebuie doar activată) şi ai nevoie doar de volan cu butoane şi spiră

Link spre post

Mi se pare ca sunt unii OEM montati de fabrica - 3 la numar, cu buton de dezactivare, "ca la carte".

Ce se monteaza la dealeri sunt aftermarket "agreati" cred (sunt 4 la numar, cu display, la pret cu un zero in plus fata de orice shop normal).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...