Sari la conținut

Un Urs Panda (Laureate 1.5Dci 4Wd)

Postări Recomandate

Comandat la sfarsitul lui februarie ,a sosit pe 4 aprilie.

Comanda a fost :Laureate alb, 1.5dCI ,4x4, navi si cruise-control.

M-am trezit cu senzori presiune roti si butonul de senzori parcare ,doar butonul. Am ras cu baietii de la reprezentanta...ca nu gaseam senzorii.

Dupa prima saptamana si 500km: silentios ,neasteptat (vin de pe un Caddy TDI).

Cu cutia ma descurc (am acasa un Megane3 tot cu 6 tot dCi), trebuie sa mai lucrez cu Start-Stopul, iti baga un nod in stomac...

Navi e ok, muzica se aude bine, poate pe viitor niste tweetere pe fata...

Tot pentru viitor: folie neagra pe spate (doar e urs panda :) cele 2 ornamente argintii de pe bare, cel de la esapament si presuri noroi spate.post-4688-0-48459300-1460389684_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

ontopic..   Panda 4x4:  

Comandat la sfarsitul lui februarie ,a sosit pe 4 aprilie. Comanda a fost :Laureate alb, 1.5dCI ,4x4, navi si cruise-control. M-am trezit cu senzori presiune roti si butonul de senzori parcare ,doar

Daca vrei sa iesi mai ieftin, ornamentele argintii de pe bare (si alte accesorii) le gasesti si aici la un coleg cu preturi bune - @planetara   Exista tutoriale PDF la sectiunea dedicata, poti sa l

Posted Images

Si a mea are pe consola centrala buton de cruise control/limitator de viteza, desi optiunea nu exista. Am tresarit oleaca sperand cu naivitate la o greseala dar mi-am revenit repede dupa ce mi-am dat seama ca nu exista comenzile de pe volan. Senzorii de presiune roti sunt obligatorii la toate masinile noi vandute in UE din 2015 incoace. Butonul pentru senzorii de parcare este de fapt pentru dezactivarea celor de pe bara din fata. Il am si eu desi n-am decat senzori pe bara din spate.

Link spre post

Mai invatam cate ceva..pana intru si eu in randul Dusteristilor!

Ornamentele argintii de pe bare nu cred ca sunt simple stikere sa le poti aplica.Nu cumva sunt vopsite?

Editat de Micutzu666
Link spre post

Daca vrei sa iesi mai ieftin, ornamentele argintii de pe bare (si alte accesorii) le gasesti si aici la un coleg cu preturi bune - @planetara

Exista tutoriale PDF la sectiunea dedicata, poti sa le montezi singur. Trebuie citit un pic pe , insa e plin de idei bune.

Succes!

Editat de Killer82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...