Sari la conținut

Montare Pilot Automat Pe Duster Ph1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

CC = cruisecontrol = RV = regulator viteză   Complicat și periculos.   WCS(worst case scenario): Pui CC la 100km, mergi, intri într-o curbă mașina începe să piardă aderența = accident   La ph2 C

Din teste vede butoanele dar funcția RVLV nu poate fi activată, poșibil ca versiunea de soft de pe injecție să nu aibă deloc funcția RVLV Mai săpăm.   CCSL = cruisecontrol speedlimiter = RVLV = reg

Nu.l mai fierbe..Spune.i ca merge instalat..

Posted Images

cunosti sau imi recomanzi pe cineva in bucuresti?

p.s. cunosc implicatiile unui cc, nu cred ca este o cutiuta . am citit ce ai scris tu intr-un topic ca ecu de 1,5 la 110 cp , stie de cc , asa ca m-am gandit ca trebuie sa fie o solutie de fabrica.

pe cealalta masina ( o astra g) am tras fire , am montat maneta si doar am fost la activare cc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nici nu am unde sa gasesc... sunt nou cu duster-ul...

nu cunosc pe nimeni aici sau afara care sa aibe program pentru duster.

asa ca daca ai bunavointa de a ma ajuta , nu ezita.

multumesc

Editat de emil
Link spre post

Sunt curios cum functioneaza kitul acela din link. Daca calci frana/ambreiaj se dezactiveaza? Dar daca intra esp-ul se mai dezactineaza? Am pe focus cruise control si mi se pare infiorator cand merg cu Dusterul la drum lung sa stau cu piciorul pe acceleratie cu orele. Totusi, mi se pare un pic riscant, sau cel putin imi e un pic frica de o chestie aftermarket de genul asta.

Link spre post
  • 2 months later...

mda..

am incercat ceva teste azi impreuna cu t0rquemada si rezultatul nu a fost cel mai bun...( . se pare ca mai trebuie sapat pe ici-colo. pentru mai multe detalii si amanunte il rog pe t0rquemada sa prezinte situatia.

pe de alta parte , daca este cineva interesat sa ajute la implementarea pilotului automat pe ph1 , il astept cu sugestii si chiar informatii.

stima

Link spre post

Din teste vede butoanele dar funcția RVLV nu poate fi activată, poșibil ca versiunea de soft de pe injecție să nu aibă deloc funcția RVLV

Mai săpăm.

CCSL = cruisecontrol speedlimiter = RVLV = regulator viteză limitator viteză

Link spre post
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...