Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saulut,ma numesc mugurel sint posesor de auto dacia din anii 90. Am trecut prin aproape toate modelele.De luna viitoare voi fi si posesorul unui duster nou diesel 4x4.

Hai sa va spun o vorba cu carligul... Eu am carligul acela original Dacia (Se vede in pozele cu masinuta pe topicul ei...) El are o "grinda" de otel de 50x50mm parca, care e prinsa intre lonjeroanel

Bun venit iti ureaza un proprietar de toate modelele de la 1300 ('74) pana la Duster

Afara, pentru asa ceva ,plateai tot plus amenda .

De aceea colegul vrea sa-si puna retractabil.

probabil ca in cativa ani ne vom alinia si noi la legislatie, intrutotul.

Cei cu carligele fixe, cum e @huskyuk, nu sunt amendati daca au accidente. Cum a fost situatia lui. Cei care au carlig detasabil, si il au montat, atunci sunt buni de plata daca au accident din spate, chiar daca nu e vina lor. Atata timp cat au posibilitatea sa-l demonteze, trebuie sa circule fara el. Doar la nevoie se monteaza

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O mizerie de lege! Da' sincer poate nu vreau sa ma aleg cu masina ghem daca e unul idiot si nu vede/ nu casca ochii/ nu tine distanta... Daca tot nu e vina mea daca sunt lovit in spate, de ce ar trebui sa ma oblige legea sa am de suferit? Doar prostia si domnia se platesc, cum imi spunea acum cateva zile un coleg de forum si bun prieten :) sau cel putin asa ar fi normal...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Atunci ar trebui sa stie si ei si sa pastreze distanta.

Oare nu exista si riscul sa reziste suruburile si sa-ti strambi lonjeroanele? (n-am carlig, n-am habar :) )

Niciodata! Arunca un ochi pe sub bara spate sa vezi ce e acolo...

Se stramba grinda aia pana sa indoi lonjeroanele.

Posibil ca de-aia sa fie gandit asa, ca din impact sa faca parghie si sa se duca primele suruburile alea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...