Sari la conținut

Iesire De Primavara- 2016

Postări Recomandate

Cer sa fiu moderator pe topicul asta sa blochez pe toti cei care mai pomenesc de mistretul ala la ceaun! Mi-as tavali si eu dusterul pt el dar e oleaca prea departe pt mine!

Glumesc desigur! Sa aveti distractie maxima si sa inchinati o halca de mistret in cinstea mea! Cu licorile nu le am asa ca inchinati cui vreti voi! Daca va incumetati la o plimbareala prin Oltenia pestele da din coada in asteptarea voastra!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu va urez distractie placuta! Ca sa fiti in tema, aici e iesirea spre cascada Bigar a celor de la 100tracks.   Si cateva poze cu traseul pt. "orice" SUV 4x4:  

Venim si noi.   Cu mancarea carata dupa noi ar cam fi o problema, pentru ca trebuie sa stea in portbagaj o zi intreaga.

Hello. O sa venim si noi sambata, dar nu ramanem la cazare. Sa ne vedem cu bine!     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Daca ne-om aduce aminte, sigur ne vom gandi si la tine (avem promisa o degustare de tuica de la dom'Neagu inainte de ceaun, iar eu vreau sa vad daca-i mai buna decat a mea, asa ca...)

Cat despre Oltenia, avem in plan o iesire in zona Horezu cand s-o face mai cald, asa ca pregateste-te cu pestele ala...

Link spre post

Pacat, erati dintre cei ce nu ratau nici un eveniment , dar lasa ca n-au intrat zilele in sac.

Pai la traseu vin, ne vedem sambata la Maracineni in punctul de plecare. Plec de vineri ca sa apuc sa las o parte din echipamente la statia din Buzau sa nu ma trambalez cu servere si emitatoare dupa mine... prefer sa nu injur prea mult in traseu si nici sa nu umplu toata masina de bubblewrap :)

Link spre post
Daca ne-om aduce aminte, sigur ne vom gandi si la tine (avem promisa o degustare de tuica de la dom'Neagu inainte de ceaun, iar eu vreau sa vad daca-i mai buna decat a mea, asa ca...)

Cat despre Oltenia, avem in plan o iesire in zona Horezu cand s-o face mai cald, asa ca pregateste-te cu pestele ala...

Horezu e departe de peste! Clisura Dunarii inseamna peste!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...