Sari la conținut

Duster Laureat 4X4 ,1.5Dci,109Cp

Postări Recomandate

Mai @sandu, tu tot nu vrei sa imi zici cum iti setezi tu viteza de cruise control daca nu ai butoane de [+] si [-] pe volan :P nu de alta da chiar is curios :)

Daca nu iti merge nici indicatorul ala de schimbare de trepte, si nu te-ai bagat sa mesteresti la masina, ceva ii ciudat...

Rapid la o cautare pe net ca nu am poza la indemana: Gear_Shift_Indicator_on_2015_Renault_Dus

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu ECO activ, mai ales la Euro6 S&S se reduc performanțele motorului și consumul de curent.   Ai GEPDA(grup electro pompă direcție asistată) care are calculator propriu, indicațiile le primește

Cele 2 sageti le ai si pe eco-off. Si alea tin cont si de greutatea talpii, s-a mirat consiliera la drive-test ca se aprindea mai sus la mine gear-shift-ul (pe mine ma interesa sa vad cum se comporta

Posted Images

Revin am cele 2 sageti (leduri de culoare verde) dar la test cu masina in traseu mi-a spus ca reprezinta functia eco-mode,care este altceva.Din pacate lucrez in auto nu sunt afon.

Control cruis la mine se face din buton.ex.la viteza de 90km apas ramane cuplat la aceasta viteza.Doresc mai sus decuplez butonul urc la 110km apas buton viteza ramane setata nu o pot depasi.Eu nu merg mai mult de viteza 110km/h in tr.6,. deorece turometrul arata 2500tr/min,ceea ce este suficient de rezonabil in habitaclu(radio,discutii cu persoane)mai ales ca

nu este capitonat fonic ca renaultul.

Pe curand,

Link spre post

Colegul de la Cluj:m-am uitat mai bine pe bord si intradevar am cruise control asa cum l-ai prezentat in imaginea de mai sus.Ma voi acomoda cu functiile treptat cu drumurile viitoare pe care o sa le fac,cam o mie km/lluna.

Sa auzim numai de bine

Link spre post

Ok... si indicatorul ala de schimbare de trepte (teoretic) e menit sa iti induca un condus mai "eco" :) deci poate s-a incurcat persoana respectiva in pliantele de prezentare :P insa daca vei citi cu atentie manualul ar trebui sa explice mai bine decat persoana care ti-a facut prezentarea.

Cu Cruise Control ma asteptam ca ceva de genul ala ar fi ca functionare (daca nu sunt butoane pe volan) insa eram curios sa aflu de la tine.

Pare a fi o varianta mai "de baza" care pur si simplu iti ramane pe viteza cu care erai la momentul activarii functiei (fara sa poti schimba in timpul functionarii viteza din butoanele de selectie care ar fi dispuse pe volan).

Totusi, banuiesc ca se decupleaza la apasare frana sau ambreiaj nu? Iar daca accelerezi de la Cruise de 90 la 110, revine la 90?

Succes la acomodarea cu masina si drumuri bune (sau ma rog, asta pana te apuci de coclauri) ;)

Editat de Killer82
Link spre post

ECO mode e o functie distincta, se activeaza din primul buton din dreapta din primul rand (cele mascate de scrumiera in poza ta). Cand este activ se aprinde martorul ECO pe display, si ai sa simti ca masina accelereaza mai lin decat cu el dezactivat (cam de acolo se obtine economia de carburant, mai exista optimizari si la consum echipamente electrice pe masina, dar alea sunt mai greu sesizabile "la ochi"). Cele doua sageti sunt GSI, si functioneaza indiferent de statusul modului ECO.

Link spre post

Da se decupleaza atunci cand iei piciorul de pe acceleratie cateva secunde.Ramane setat pe viteza care ti-o alegi,sau decuplezi si mergi normal.Eu locuiesc in afara Bucurestiului pe DN1 si fac zilnic aprox.70km.Este cam riscant de folosit pe drumuri aglomerate in schimb pe A3 in rodaj am folosit cruise control si este OK.Cu coclaurii mai vedem,eu am nevoie de 4x4 iarna sa ies din zapada.

Link spre post

Revin am cele 2 sageti (leduri de culoare verde) dar la test cu masina in traseu mi-a spus ca reprezinta functia eco-mode,care este altceva.Din pacate lucrez in auto nu sunt afon.

Cele 2 sageti le ai si pe eco-off. :) Si alea tin cont si de greutatea talpii, s-a mirat consiliera la drive-test ca se aprindea mai sus la mine gear-shift-ul (pe mine ma interesa sa vad cum se comporta motorul si i-am dat "in gura", i-a crescut si consumul mediu cand am adus-o inapoi) :)

Link spre post
  • 3 weeks later...

Salut pe toti dusteristii,

va supun atentiei un aspect legat de prinderea barii spate care in mers oscileaza destul de bine.M-am uitat atent cu masina pe canal

si nu am vazut nici o prindere a barii decat prinderile la capete de cotraaripi.Mai toate masinile au cel putin 2 prinderi de la jumatatea

barii in stg. si dr.cam la 40cm.Ma gandeam la 2 prinderi cu platband de tabla(1,5x30mm)de la bara la puntea de spate.Va intreb daca

nu cumva rigidizez bara si poate avea efecte negative la impact.A facut cineva aceasta prindere a barii spate?daca da as vrea amanunte.

Multumesc.Dacia romaneasca ramane aceeasi,cu asamlarea pe care multi o stim.

Apropou de consum,ce scrie in carte? 4,3-4,5 la100/km,unde cand cu ce auto,desigur NU cu Duster.Ma am putin si fac 3000km,din care 90% in afara

iar consumul intre 6,7-7,2 pe 4x2,2000-2300ture.Numai bine va doresc

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...