Sari la conținut

Hsk Duster 2010 1.5Dci 4X4 Brun Cajou

Postări Recomandate

Tare frumos sta cocotata pe ironman-urile alea :)

Ce termometru interior/exterior ai pus si cum ai montat unitatea interna si senzorii? :ahappy:

Mersi, mersi!

Termometrul este cel de la Lidl la 16 lei. Foarte probabil sa mai aiba, ca nu prea se inghesuia lumea la ele... Are un cablu de 3m pentru senzorul de exterior.

Senzorul exterior sta sub bara longitudinala din stanga, prins cu 3 ture de izolier-band negru, in spatele suportului de bara transversala.

Cablul coboara pe sub chederul de pe montantul A (parbriz)

Intra in masina pe deasupra balamalei de sus de la portiera soferului.

Cablul e tras peste cheder in unghi de 30 de grade in sus, ca sa nu se prelinga apa pe el. Pe tabla de deasupra balamalei l-am fixat tot cu izolier.

Apoi urca pe acelasi montant la interior, pe sub chederul ala negru.

Pe deasupra (in dreptul parasolarului) l-am tras pe sub cartonul ala cu mocheta de pe plafon (se cracaneaza usor deasupra parbrizului), pana in pozitia in care se vede in poza.

L.E. Este prins pe mocheta de pe plafon cu dublu adeziv care tine foarte bine! Sub el se vede microfonul de la HU Alpine, iar in dreapta alimentarea dash-cam-ului. Toate cele 3 fire sunt trase tot pe acelasi traseu pe stalp. Doar ca termometrul iese afara, alimentarea camerei intra in cutia de sigurante, iar microfonul merge in spatele bordului la HU.

post-3001-0-32141300-1453995578_thumb.jpg

Editat de huskyuk
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare, salutare,   Am observat azi ca Dusterul meu nu are topicul lui.. nu ca ar fi el mai cu mot decat celelalte, dar toate imbunatatirile/modificarile sunt imprastiate prin diverse alte topicur

Multumesc de pareri! Intr-adevar, prima e mai "action", a doua mai artistica... Tot la prima ma gandeam si eu... Pana a aparut si a 3-a necunoscuta in ecuatie ) (RAW by @blauecorsa)     Sent from

2 poze (by @danielcojocar putin editate) cu masinuta de la IND9. Ma gandesc pe care s-o astern wallpaper     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Vezi sa nu te sperii la vara cand se face negru displayul :) sau cand iti afiseaza +HI

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Am citit ca senzorul de interior are o scala de valori mai mica... -LO am vazut pe display, adica mai putin de -10 grade.. Nu e problema, +HI inseamna peste 50 de grade... aia s-ar putea sa fie o problema! :))) Ma astept ca la 16 lei sa nu fie online cu INMH-ul, dar nah...

Link spre post

Eu il am prin masina de prin primavara anu trecut. Vara de obicei te sperii de temperaturi, sau daca stam mai in caldura o sa il vezi cu ecran negru, dar ii trece dupa ce se mai racoreste.

Link spre post

Eu am avut unul de-asta pe Terios vreo 2 ani si ceva, l-am dat odata cu masina.

Nu a avut niciodata probleme de display insa il tineam in bord, sub radio-CD intr-un spatiu infim de depozitare (care nu era util la altceva). Senzorul de temp ext nu era montat (am desfacut carcasa si am scos firele de la senzor de tot) si arata - - la OUT.

Sincer, pe mine ma interesa mai mult ceasul, pt ca Terios-ul desi avea oglinzi electrice, nu avea ceas :) Si era o corvoada sa il schimbi la modificarea orei de vara / iarna :P

Dar fusese eftin :D

LE - cred ca era un model mai vechi, cam ca asta iar voi aveti ceva mai nou, de geul asta

Editat de Killer82
Link spre post

:) din păcate nu am avut nici Ironman nici scule audio asa misto ca sa îmi dau cu părerea :P

Oricum, se vede ca ai muncit ceva la masina si ai si investit ceva banuti. Felicitari!

Si acuma daca ma ajuti cu o curiozitate... Ce fel de proiectoare ai (flood sau beam)? Cat au fost si daca ai ceva poze din fata sa vedem mai bine cum arata ele si cum ti le-ai montat :) multumesc anticipat ;)

Editat de Killer82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...